„АЙ ЕФ ДЖИ ЛИЗИНГ” АД

ЗА НАС
146Ай Еф Джи Лизинг” АД е българска финансова институция по смисъла на чл.3 от Закона за кредитните институции, вписана в регистъра на Българска Народна Банка с № BGR00275, както и администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни, регистрирана в КЗЛД с № 330179. Дружеството е учредено през 2008г., но като финансова институция е регистрирано през Март 2012 г.
Основната дейност на дружеството е отпускане на потребителски кредити на физически лица и кредити за малкия и среден бизнес За времето, в което компанията оперира на пазара е създаден богат портфейл от продукти (ипотечни, бизнес и потребителски кредити) с гъвкави условия и индивидуален подход за всеки клиент.
Мисията на „Ай Еф Джи Лизинг” АД е да бъде честен, коректен и прозрачен партньор на всеки един от своите клиенти. Да осигурява финансови услуги като отговаря най-пълно и точно на нуждите от гъвкави кредити за текущи потребности.
Стратегията на „Ай Еф Джи Лизинг” АД е насочена към дългосрочно и стабилно опериране на българския пазар с постоянно разширяващо се портфолио от услуги и утвърждаване като експерт в кредитирането.
Предимства: Финансиране на физически лица и малки и средни предприятия; Конкурентни лихвени условия на кредитните ни продукти; Гъвкави решения спрямо нашите клиенти; Разнообразен портфейл от кредитни продукти; Експертно обслужване и консултация.
Нашите основни ценности са: коректност, уважение и индивидуален подход към клиент, качество, иновативност, отговорност, професионализъм.
На българския пазар присъстват много на брой небанкови финансови институции. Във връзка с това конкуренцията е засилена, а тя заема важно място в пазарната икономика и в развитието на всяка фирма. За краткия период, в който фирмата е с предмет на дейност са постигнати не малко резултати, които вече са факт.
„Ай Еф Джи Лизинг” АД е съвременна институция и поради тази причина се съобразява с иновативните и модерни технологии, които лека полека навлизат в ежедневието на всеки човек. Фирмата инвестира в софтуер, ЕРП система, който улеснява процеса на работа както на кредитните консултанти, така и на потенциални потребители, които имат достъп до него по всяко време online. Софтуерът съхранява база данни необходими и за счетоводния отдел, търговкия отдел и маркетинговия отдел, което от своя страна е още едно предимство за достъп на база данни за всеки наш клиент.
Фирмата е успяла да изгради стабилна партньорска мрежа с общо 75 офиса в цялата страна, разположени в 38 града. Градовете, в които „Ай Еф Джи Лизинг” АД развива своята дейност са Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград. Монтана, Пазарджик, Димитровград, Ловеч и други населени места в цялата страна.

Кои сме ние?
„Ай Еф Джи Лизинг“ АД е небанкова финансова институция, вписана в регистъра на Българска Народна Банка и регистрирана като администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. Дружеството стартира своята основна дейност през 2012 г. като част от руска инвестиционна група.
Основната дейност на „Ай Еф Джи Лизинг“ АД е предоставяне на потребителски кредити на физически лица и финансиране на малки и средни предприятия. В отговор на нуждите на Вас, нашите клиенти, дружеството предлага индивидуален подход и максимално гъвкави условия за всеки един от своите кредитни продукти.
Експертното обслужване и индивидуалният подход са в основата на нашата политика. Изграждането на коректни и дългосрочни отношения с нашите клиенти е водещ принцип в работата на екипа ни от професионалисти. Затова, разширявайки своята клонова мрежа, ние се стремим да бъдем в близост до Вас, за да получите максимално бързо нашето експертно предложение за Вашето финансиране.
Защото ние сме Експертът в кредитирането.
Имате нужда от пари за текущи нужди, за покупка на жилище или за финансиране на бизнеса Ви?
„Ай Еф Джи Лизинг“ АД Ви предлага гъвкави условия на кредитиране и индивидуални решения спрямо Вашите потребности.
Какво Ви предлагаме?
„Ай Еф Джи Лизинг“ АД Ви предлага професионално облужване и консултиране при кандидатстване за кредит предвид Вашата необходимост от парични средства.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ
Финансиране на физически лица и малки и средни предприятия;
Конкурентни лихвени условия на кредитните ни продукти;
Гъвкави решения спрямо нашите клиенти;
Разнообразен портфейл от кредитни продукти;
Експертно обслужване и консултация.

КРЕДИТИ
Какви кредити предлагаме?
Микрокредит
Кредит от 50 до 399 лева за покриване на текущи потребности или при необходимост от пари за кратък период от време. Максимално улеснени условия за кандидатстване и отпускането на средствата.
Кредит Баланс
Кредит от 500 до 3 000 лева, предназначен за потребителски нужди, за ремонт на Вашия дом или автомобил, за обучение, за почивка или за рефинансиране на Ваши задължения. Фиксиран лихвен процент и възможност сами да определите периода, за който ще ползвате отпуснатия кредит.
Кредит Стабилност
Кредит от 3 000 до 10 000 лева предоставян за потребителски нужди, за покупка на автомобил или жилищно обзавеждане, за покупка на битова техника или обучение, за рефинансиране на задължения или просто при необходимост от пари.
Кредит Подкрепа
Кредит от 400 до 500 лева предоставян за потребителски нужди, за покупка на битова техника, почивка или просто да направите подарък на любим човек, фиксиран период на погасяване и изгодни лихвени проценти.
Кредит Трета възраст
Кредит от 150 до 500 лева, предназначен за хора в пенсионна възраст. Максимално улеснени условия за кандидатстване и преференциални лихвени проценти.
Кредит Развитие
Кредит от 3 000 до 100 000 лева, предназначен за покупка или ремонт на жилище, офис, земя или за финансиране на Вашия бизнес. Кредит с обезпечение и максимално гъвкави условия. Изготвя се индивидуален план за всеки наш клиент с цел максимално удовлетворяване на потребностите му. Лихвеният процент се определя индивидуално и спрямо периода на финансиране.

ГАЛЕРИЯ

117145146148251252146
КОНТАКТИ

„АЙ ЕФ ДЖИ ЛИЗИНГ” АД ifgleasing.eu
Централен офис
Aдрес: гр. София, кв. “Лозенец”, ул. “Бисер” № 16
Тел.: 02 961 00 11, 02 961 48 24
Факс: 02 961 48 24
Телефон на Клиента: 0700 19 120 (на цената на 1 градски разговор)
E-mail: office@ ifgleasing.eu

Текст и изображения: ifgleasing.eu

За автора