“АЛ МАКС” ЕООД – Aлуминиеви и PVC конструкции

ЗА НАС

almФирма “АЛ МАКС” ЕООД е създадена през 1997 г. с основна дейност производство на алуминиеви и PVC конструкции, прилежащи към тях аксесоари и производство на стъклопакети.

През годините се наложихме със своя професионализъм и висококачестените си продукти и разширихме своята дейност в произодството и монтажа на стъклопакети и обработка на стъкло, стъклени витрини и врати, душ кабини, фасади и еталбонд.

Гаранция за надеждност и качество на продуктите ни са и нашите партньори немският концерн РЕХАУ – утвърден производител на полимерни продукти, ЕТЕМ – водещ производител на алуминиеви системи и МАКО Австрия – висококачествен обков.

От 1999 г. фирмата ни има собствен цех за производство на алуминиеви и PVC конструкции и цех за производство на стъклопакети. В резултат на дейността си разполагаме с добре развита мрежа от постоянни клиенти, като непрекъснато работим за разширяването й. Въз основа на натрупаният с годините опит и висок професионализъм, можем да твърдим, че отговаряме на различните изисквания и имаме готовност за диалог и за намиране на индивидуално решение, което ни прави компетентен и надежден партньор. Реализираните ни проекти в Австрия, Холандия, Франция, Германия, Канада, Гърция, Испания ни дават основание да смятаме, че начина по който се представяме на пазара, нещата които правим и цените на които предлагаме нашите услуги са изключително конкурентни и предоставят невероятно добри възможности пред инвеститорите.Предоставяме 5 годишен гаранционен срок и сервизно обслужване на готовата продукция.

Принцип в работата ни е използването на собствени финансови средства за основен капитал , стриктно спазване на действащата нормативна база и непрекъснато повишаване на качеството на обслужване и производство с периодично участие в семинари и презентации на нови продукти.

Развивайки своята ефективност и непрекъснато разширявайки дейността си и своите контакти, днес осигуряваме стабилна подкрепа , качествено обслужване и коректност на своите клиенти.Предоставяме 5 годишен гаранционен срок и сервизно обслужване на готовата продукция.

ГАЛЕРИЯ

thumbnail_2svHCKpbB3EjU9ithumbnail_SD1BsYtUwzd9bFjthumbnail_ShmdlXmWkAcLKTIthumbnail_u0eeHFORziYsS9lthumbnail_w3bUF21kbrn6Zeithumbnail_w5eajPn6nMjT1qEthumbnail_Wm5bd7ymM9vmZmCthumbnail_xu6vLiImJ4buEPcthumbnail_Z8sazOnoL5sFeDWthumbnail_rBrFTI3M3LE4fzDthumbnail_QHNtewIuNSA9y2Fthumbnail_QBaVdsfRqTiUu1Wthumbnail_3DOooVSIxU5OyXDthumbnail_duw2aUdGXfWcXv6thumbnail_dWqNnWNxnk66xA0thumbnail_eLfeHbBAVEnqkc1thumbnail_fGYn0DIzTNNkI5Ythumbnail_FVnjA9Wq17CaG5Zthumbnail_GB7TDLb5ZSpovk1thumbnail_kDJszxkdcuZ1CNA
КОНТАКТИ

“АЛ МАКС” ЕООД – Aлуминиеви и PVC конструкции – www.almaxbg.com

Адрес: гр. София, ул. ”Геогри Караславов” № 2
Тел.: 02 925 24 02, 02 925 24 03
Факс: 02 925 07 40
Е-mail: almax@abv.bg

Адрес: гр. Враца, ул. “Г. С. Раковски” № 41
Тел.: 092 620682, 092 663 816
Мобилен: 092/ 620682
Адрес: ул. “Търговска” № 18

Текст и изображения: www.almaxbg.com

За автора