Асист Пропърти ЕООД – Брокери на недвижими имоти

ЗА НАС

dasiofsКОИ СМЕ НИЕ?

Асист Пропърти ЕООД е създаден през февруари 2012г. Компанията е почти изцяло насочена в сегмента наеми на жилищни имоти. През годините сме изградили голямо портфолио от лоялни клиенти, както наематели, така и наемодатели. Разполагаме с екип от отлично подготвени над 30 професионалиста, всеки от които е наясно с изискванията на професията и високите стандарти на екипа. Говорим английски, руски, испански, немски и гръцки език.
ЦЕННОСТИ

Чрез ефикасност на предоставената услуга и емпатия към проблемите на нашите клиенти, ежедневно градим усещането за надеждност в тях. Гордеем се с нашата услужливост и изпъкваме с гъвкавостта на предлаганите решения. Благодарение на тези фактори ние градим взаимно доверие. Нашето най-голямо постижение е удовлетвореността на нашите клиенти.
МИСИЯ

Целта на Асист Пропърти е да предоставя все по-стойностна и все по-професионална услуга. Мисията на нашата компания е да усъвършенства качествата на своите служители и да бъде винаги една стъпка по-напред от конкуренцията. Стремим се непрекъснато да отговаряме на тенденциите на пазара и проактивно и целенасочено да иновираме своя продукт с оглед на това да отговорим на променящите се изисквания на потребителите. Ние ценим времето на всеки един клиент и работим в посока постигане на най-ефикасния краен резултат. За нас невъзможното не е пречка. Дори и поставената задача да е трудна, стремим се винаги да запазим духа и вярата за успех. А ако към тях добавим професионализъм и качествена подготовка, резултатът винаги е удовлетворяващ!

КОНТАКТИ

Асист Пропърти ЕООД – Брокери на недвижими имоти – assistproperty.net/

Адрес: гр. София, бул. Гоце Делчев 115, ет. 2 офис 2 и ет. 3 офис 3
Тел.: 0700 20 308
Моб. тел.: 0888 238 737
E-mail: office@assistproperty.net

Адрес: гр. София, ул. Средна гора 48, ет.4,
Тел.: 0700 20 308
Моб. тел.: 0882 461 154
E-mail: office@assistproperty.net

Текст и изображения: assistproperty.net/

За автора