Балканкерамик – Керамика

ЗА НАС

balkanceramic-info-registerБалканкерамик АД се намира на територията на район Нови Искър-София. Фирмата е наследник на Държавен Керамичен Завод – Нови Искър и е собственост на “СИНЕРГОН ХОЛДИНГ” АД.

Оборудван с най-съвременна техника и ползващ най-новите технологии, завода разполага с напълно автоматизирана линия за производство на бетонни керемиди и аксесоари за цялостно комплексно изграждане на покривна система на шведската фирма “АВЕСЕ”, както и автоматизирана линия за производство на качествени бетонови изделия на фирмата “AME” Австрия. Продуктите са в съответствие с всички необходими стандарти по БДС, европейски норми и система по качествен контрол ISO 9001-2008

 

Качеството на произвежданите в “БАЛКАНКЕРАМИК” АД покривни системи и бетонни изделия се гарантира от внедрените автоматизирани високотехнологични производствени линии, от високият професионален опит на специалистите и от постоянният строг лабораторен контрол. Рецептурните състави на произвежданите изделия са внедрени от водещи европейски фирми с дългогодишен опит и доказани качества на европейския пазар. Всички те са съобразени със стандартите и изискванията за покривни системи и бетонни изделия. Материалите за производство (цимент, пясък, оцветители, химически добавки и др.) се доставят от реномирани производители с доказани качества и се придружават от свидетелства за качество и декларации за съответствие. Независима лаборотория извършва непрекъснато входящ контрол съгласно нормативните документи за качество на материалите, подробно систематизирани и описани в дневници за производствен контрол.

Продуктите на „БАЛКАНКЕРАМИК” АД са предназначени за всякакви сгради, и всякакви климатични условия.

МИСИЯ НА ФИРМАТА

Да създаваме и задържаме клиенти и да произвеждаме висококачествени бетонни изделия като развиваме продуктите си съобразно последните глобални тенденции и изисквания за качество за да затвърдим фирмата като име на пазара.

Балканкерамик АД цели просперитет в дългосрочен план, като за целта: налагане на пазара ясно отличавайки се от конкурентните фирми количествено, качествено и асортиментно поддържа производството на продуктите си проучва и задоволява изискванията и нуждите на настоящите и потенциалните си клиенти разширява максимално влиянието в строителните среди социално, интелектуално развитие на служителите и работниците.

ГАЛЕРИЯ

penny-lulinplus-lulin17plus-lulin11plus-lulin9plus-lulin8plus-lulin7plus-lulin4plus-lulin3penny-lulun7penny-lulin9penny-lulin6penny-lulin4penny-lulin2
КОНТАКТИ

Балканкерамик – balkanceramic.bg

Адрес: гр. Нови Искър, ул. Заводско шосе 52
Тел.: 02 991 72 42
Факс: 02 991 84 10
Търговски отдел: 0700 144 07
E-mail: balkanceramic@gmail.com; balkanceramic@abv.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения:balkanceramic.bg

За автора