Балкантурист АД

ЗА НАС

balkanБалкантурист – символът на българския туризъм !

Вече 60 години с удоволствие се грижим за едни от най – приятните моменти в живота – мечтаната ваканция! Нашето удовлетворение са многобройните ни клиенти, които години наред избират Балкантурист за почивки и пътувания у нас и по света.
Вие знаете какво търсите – ние – как да Ви го предложим. С качество, отлична организация, персонално внимание и всичко необходимо при Вашия избор.

Балкантурист АД е туристическа компания с повече от 60 години опит в областта на туризма. Търговската марка Балкантурист е добре позната на международния туристически пазар и се свързва с всички видове пътувания за и от България.
Балкантурист АД е предпочитан партньор у нас и в чужбина заради високия професионализъм, отличното качество и безупречно обслужване. Признание за това са десетките международни и национални награди, както и дългогодишното членство в авторитетни международни професионални туристически организации – IATA, UFTAA, ASTA, JATA, ETOA, а също и в българските браншови организации – БАТА, БХРА.

Балкантурист АД предлага широка гама от услуги:

  • Резервации за хотели в страната и чужбина и пълна туристическа информация
  • Почивки – на море, планина, спа ваканции, уикенди и пътувания по индивидуални програми, специализирани културно-познавателни турове
  • Екскурзии в чужбина – многообразие от атрактивни предложения за пътувания до близки, далечни и екзотични дестинации, почивки и круизи в цял свят
  • Подготовка, организация и провеждане на международни и национални конференции, семинари, team building и други бизнес събития
  • Резервации и продажба на самолетни билети
  • Туристически автотранспорт и транспортни услуги
  • Експертно екскурзоводско обслужване на повече от 10 езика

За Вашите конференции, семинари, фирмени мероприятия и бизнес пътувания:
Опитни служители на Балкантурист АД ще се погрижат за всичко – от напитката за “Добре дошли” до отпътуването на групата. За успеха на едно събитие са необходими подходящи условия, прецизна организация и перфектно изпълнение. Балкантурист професионално ще се погрижи за организирането на Вашите конферетни и фирмени мероприятия, бизнес срещи, семинари, както в страната, така и в чужбина. За Вашите чуждестранни гости – предлагаме над 30 интересни тура, дегустации в известни винарски изби, посещение на концерти, спектакли, фолклорни програми и много други по избор и индивидуална заявка.

ГАЛЕРИЯ

Nivo slider: no attached images, or only one attached image…

КОНТАКТИ

Балкантурист АД – balkantourist.bg

Офис София
Адрес: гр. София, бул. Фритьоф Нансен 41/ вход откъм ул.Карнеги
Тел.: 02 987 51 92
Моб. тел.: 0886 333 570

Текст и изображения: balkantourist.bg

За автора