Балкан Биосерт

ЗА НАС

biosert-info-register

Балкан Биосерт ООД започва дейността си през 2003 г., като първата сертифицираща фирма в България и е продукт на съвместен петгодишен проект между български и швейцарски организации, който приключва успешно в края на 2007 година. Собствеността е на български юридически и физически лица. През есента на 2005 г. вследствие на засиления интерес към сертификационните услуги, фирмата откри дъщерен офис в Скопие, Македония.

Балкан Биосерт ООД предлага контрол и сертификация на производители, преработватели и търговци на биологична селскостопанска продукция и храни. Сертификацията се извършва по националното и европейско биологично законодателство. Съвместно с нашите партньори от Швейцария, Балкан Биосерт предлага и сертификация съгласно стандартите на САЩ, Япония и на частни сертификационни схеми.

Балкан Биосерт ООД има акредитация като орган за контрол и сертификация, както и разрешение за работа от Министерството на Земеделието и Храните на Република България. От Февруари 2007 г. фигурира в списъка на одобрените контролни органи на Европейския Съюз с кодов номер BG-BIO-02.

Фирмата е с над десетгодишна история, за което време благодарение на компетентността, обективността и коректното отношение към своите клиенти и партньори успява да се наложи като лидер на пазара на биологични сертификационни услуги в България и Македония.

ДОКУМЕНТИ
ПРОЦЕДУРИ

Slide1Slide2
КОНТАКТИ

“Балкан Биосерт” – balkanbiocert.com
Адрес: гр. Пловдив, бул. “Княгиня Мария Луиза” 47, ет. 2 (до клуб „City Place“)
Тел./факс: 032 625 818
Тел.: 032 625 888
Е-mail: office@balkanbiocert.com


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: balkanbiocert.com

За автора