“БРАНИЕЛИ СТИЛ” ЕООД – Производство на мебели

ЗА НАС

bra“БРАНИЕЛИ СТИЛ” ЕООД е фирма създадена от екип с дългогодишен опит в производството на мебели от масив и мека мебел. Екипът от артисти и майстори, който е запознат изцяло с дизайна, устойчивостта и конструирането на всякакъв тип мебели се събра с цел да обедини целият си опит в едно име “Браниели стил”. Когато започнем проект на наш модел мебел, преминаваме през много ключови детайли, за да докоснем характера на нашият клиент. В нашите мебели са заложени замисъл и артистизм, които всеки би искал да бъдат реализирани в неговият интериор.

Специализирани сме в проектирането, дизайна и производството, както на корпусна така и на мека мебел. Техническото оборудване отговаря на съвременните технологични изисквания при производство.

Качеството на нашите изделия следва изискванията както на европейския, така и на българският пазар. В предприятието ни работят много добре обучени майстори и квалифицирани кадри, а нашите дизайнери и проектанти винаги ще Ви помогнат да изберете най-доброто и функционално обзавеждане за Вас с уникални идеи.

Искате ли да имате нещо уникално в дома си?

Отличното качество има, значение за Вас?

Ние ще изпълним вашите желания с ентусиазъм и професионализъм.

Това е”БРАНИЕЛИ СТИЛ” -държим на своето име, на хората, с които работим и на клиентите, които са най-важни за нас.

Произвеждаме мебели за всяка стая от вашият дом:

- Функционални и модерни кухни;

- Дизайнерски и красиви маси за Вашата трапезария, хол или всекидневна;

- Спални комплекти за мястото, където се отдавате на почивка и сън;

- Портманта, тоалетки и гардероби;

- Мебели по индивидуален проект;

- Обзавеждане на хотели, офиси, детски градини и др.;

Можем да сътворим и най-нестандартното желание на нашите клиенти, нашата цел е да останат напълно удовлетворени. Имаме опит в обзавеждането на много хотели по нашето Черноморие, офиси и жилища в цялата страна.

Материалите, които използваме за направата на нашите мебели са висококачествени гръцки МДФ плоскоти, ЛПДЧ на Габровница, Кроношпан и Егер. Мебелите от масивна дървесина са изработени от Дъб масив, Бук и иглолистен масив и естествени фурнири.

Дамаските за нашата мека мебел са от водещи производители в бранша с отлично качество, модерни и разнообразни десени. За всички наши материали имаме необходимите сертификати за качество.

УСЛУГИ

Ние изпълняваме нестандартни поръчки, както и по индивидуален проект на клиент. Предлагаме и изпълняваме дизайнерски решения, 3D визуализации и проектиране на цели жилищни комплекси.Нашите дизайнери ще направят всяка ваша идея реалност,като проектират мебелите специално за вашето жилище, офис и хотел. Всички модели, които фирмата предлага, могат да бъдат изработени в размер подходящ за клиента. Ние предоставяме на нашите клиенти най-доброто качество на най-добрите цени.

Доставки:

Условията за доставка са различни за отделните градове. За точна информация направете запитване към консултант на фирмата, директно от сайта на магазина. 

Монтаж:

От 10% до 20% от стойността на изделията, като минималната цена за монтаж на кухните е 100лв.

Метод на плащане:

- В брой(наложен платеж);
- С банков превод;

Данни за извършване на плащане:


За Браниели стил ЕООД – гр. Ямбол
IBAN: BG03UNCR70001521086116
УниКредит Булбанк

При поръчки, направени през Интернет сайта, начините на плащане са: – по банков път. След като изпратите Вашата поръчка към нас, ще Ви бъде изпратен e-mail . Поръчката се изпълнява след получаване на превода, който трябва да бъде 60% от общата стойност на Вашата поръчка в срок от 3 дни след потвърждаване на поръчката, а останалата част от сумата се доплаща при доставката на място: – в брой на наш представител, при доставка на поръчката с транспорт на Мебели “Браниели Стил” – с наложен платеж /при доставка с куриер/.

За направените поръчки ще Ви бъде издаден съответния документ. На e-mail, който сте посочили, ще получите копие от Поръчката си до нас. Наш оператор ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа, по телефона или e-mail посочени от Вас за да потвърдите поръчката.

Допълнителни услуги:

-проектиране на Вашата кухня от Мебели “Браниели стил” ЕООД;
- проект за цялостно обзавеждане;
- изпълнение на проект на клиента – изпратете ваша скица на нашия e-mail и ние ще изпълним поръчката която отговаря точно на вашите изисквания.
За взимане на размери от служители на фирмата за образуване на цена, стойността на услугата е 30 лева, след като се направи поръчка към фирмата се приспада тази сума от общата цена.

ГАЛЕРИЯ

tn-244586654tn-248217127tn-1896015284tn-2779866906tn-2953190465tn-3482378603tn-3562246474tn-3840954510
КОНТАКТИ

“БРАНИЕЛИ СТИЛ” ЕООД – Производство на мебели – www.branielistyle.com

Адрес: гр. Ямбол, ул. Ямболен
Тел./Факс: 046 66 21 68
Моб. тел.: 0889 744 005
Е-mail: branielistil@ gmail.com

Текст и изображения: www.branielistyle.com

За автора