Братя Златкови ООД – Отоплителни системи

ЗА НАС

UntitledФирма Братя Златкови ООД е създадена през 1997 г. в София от Калин и Делян Златкови. От основаването си, приоритетна дейност за фирмата са продажбата и инсталирането на електрически нагревателни кабели в тясно сътрудничество с Деви България ЕООД.

Благодарение на натрупания опит и доброто качество на работа, фирмата ни се наложи на пазара и завоюва правото си на официален дистрибутор на продуктите Devi.

Екипът ни с готовност ще ви сътрудничи в следните насоки:
– Консултиране за техническите характеристики и приложения на системите и продуктите Devi;
– Оглед на място и анализ на индивидуалните особености на обекта за постигане оптимална ефективност на системите Devi;
– Изготвяне на работен проект за монтаж на нагревателни кабели deviflex™;
– Цялостно инсталиране на системи Devi.

Devi е част от Danfoss Group – най – голямата индустриална групировка в Дания. Създадена е в Копенхаген през 1942 г. Днес Devi е най – големият производител на кабелни отоплителни системи в Европа.

Продуктите Devi се произвеждат в завода в гр. Вайле, Дания Devi е единствената компания в сектора, която разработва, произвежда и доставя завършени системи, състоящи се от термостати и нагревателни кабели.

Така е постигнат пълен синхрон между компонентите в нашите отоплителни системи, следователно високи работни показатели.

СИТЕМИ

Електрическо подово отопление
Системите за подово отопление, могат да бъдат инсталирани във всякакъв тип подови конструкции: дървени, бетонни или реконструирани. Напълно невидими те предоставят нови възможности за обзавеждане и вътрешен дизайн. Комфорта от акумулираната топлина в настилката е несравним с никоя алтернативна отоплителна техника. Топлият въздух се движи нагоре по цялата площ на настилката. Така се избягва стандартната циркулация на топлина от радиатора към тавана, където изстива и се връща към пода, като студено течение около краката.

Системи за топене на лед и сняг на външни площи
Системите Devi за топене на лед и сняг осигуряват безопасност за хората и сградите. Благодарение на прецизния контрол на терморегулаторите devireg™, те работят напълно автоматично, предотвратявайки скъпи ремонти по сградите и настилките, риненето на сняг и почистването на посипания пясък и сол. Едно от предимствата на системи Devi, се състои в автоматичното топене на лед и сняг на площи като тераси, стълби и алеи. Веднъж инсталирани в настилката те осигуряват, както сигурност и комфорт, така и безпроблемното функциониране на сгради като складове, болници, офиси, магазини и т.н.

Защита от преохлаждане
Подове на хладилни камери
В хладилни камери, където температурата е постоянно между – 20 и – 30 градуса, студът се предава към основите, въпреки добрата топлоизолация на пода. Водата в охладената земя при основите се натрупва и замръзва, като с това увеличава обема си, предизвиква ерозия и нанася сериозни щети на конструкцията. Характерните стойности за системи против преохлаждане са 15 – 40 W/m2, като разстоянието между нагревателните линии не трябва да е повече от 50 см. За повишена сигурност се инсталират два идентични успоредни кръга с два термостата с жичен подов сензор.

ГАЛЕРИЯ

01_D_Maistorov17Bailov_Boiana16Bailov_Boiana15Lozenec14Lozenec13121110St.zagora02_D_Maistorov
КОНТАКТИ

Братя Златкови ООД – www.zlatkovi.com

Адрес: гр. София, ул. Жеко Войвода 5, вх. г, партер, офис 11
Тел.: 02 489 47 56
Моб. тел.: 0897 957 257, 0896 699 120
E-mail:zlatkovi@gbg.bg

Текст и изображения: www.zlatkovi.com

За автора