България Вендинг Сървисиз

ЗА НАС

bvsБългария Вендинг Сървисиз е водеща компания за вендинг услуги.

Предлагаме ефективни гъвкави иновативни решения в грижата за Вашите служители – вендинг автоматите ни доставят напитки и храни на работното място.

Предлагаме впечатляващо богат асортимент, удобни вендинг съоръжения.С нас е лесно, модерно и удобно.

Успешно обслужваме големи предприятия и малки офиси. Прилагаме индивидуален подход към всеки наш партньор.

България Вендинг Сървисиз стартира през 2002г. и има предмет на дейност разполагане и пълно обслужване на самопродаващи автомати за кафе, топли и студени напитки и закуски.

От момента на създаването си, Дружеството се профилира в закупуване, разполагане и експлоатация на собствени автомати за кафе и топли напитки. Впоследствие, следвайки развитието на пазара на вендинг услуги започва да закупува и разполага собствени автомати за студени безалкохолни напитки и за закуски.

Постепенно относителният дял на автоматичните машини за закуски и храни се увеличава. Към настоящият момент разполагаме с отлична доказана система за обслужване и доставка на храни чрез автомати, изключително богат асортимент продукти, напитки и енергийни продукти.
Имаме натрупан значителен положителен опит при обслужване на големи предприятия и организации, като предлагаме напитки и храни и на заетите в нощните смени.

Оперираме в София, Пловдив, Асеновград, Пазарджик, Стара Загора, Хасково, Бургас, Велико Търново, Плевен, Русе, Благоевград и др., като сме създали организация за качествено обслужване и техническа поддръжка на всеки един автомат.

Към настоящия момент сме разположили над 900 собствени вендинг съоръжения за топли и студени напитки, храни и закуски, кафе на капсули.
Обслужваме малки и големи офиси, производствени предприятия, държавни учреждения и здравни заведения, частни организации, където сме изградили авторитет на коректен стабилен партньор.

Притежаваме развита офисна мрежа, която ни позволява да предлагаме услугите си в национален мащаб.

КОНТАКТИ

България Вендинг Сървисиз – bulvending.com

Адрес: гр. София 1510, ул. Васил Петлешков 12
Тел.: 0700 13 123
E-mail: office@bulvending.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. Нестор Абаджиев вх.А

Адрес: гр. Бургас, бул. Демокрация 77

Текст и изображения: bulvending.com

За автора