“ВИДА ГРУП” ООД – Строителство, жилищни сгради Варна

ЗА НАС

vida“ВИДА ГРУП” ООД строи жилищни сгради по предприемачески способ в град Варна и курортните комплекси по Черноморското крайбрежие. Разполага с всички основни производствени средства – подемници, платна, телескопични подпори, измервателни уреди, строителен инвентар, складова база, дърводелска, железарска и тенекеджийска работилници, собствен транспорт, състоящ се от: лекотоварни камиони, микробуси, автомобили, бетон помпи, бетоносмесители, челни товарачи, валеци и др. Оптималният годишен производствен капацитет е от 5000 до 20000 кв.м. РЗП.

“ВИДА ГРУП” ООД е почетен носител на годишните награди за реконструкция и строителство за 2013 г. “Златен отвес” за построяването на ж.к. “Лонг бийч резорт и СПА”, Шкорпиловци.

ПРОДАЖБИ

Компанията предлага закупуване на апартаменти и паркоместа в сградата на изплащане без лихва в периода на строителството /края на 2016 г./ Стандартната схема за плащане е
-30% капаро при сключване на предварителен договор;
-30 % при завършване на груб строеж, м.март 2016 г;
-30% при завършване на фасади и общи части, м.август 2016 г;
-10 % при въвеждане в експлоатация, м.октомври 2016 г.
Прехвърляне след 100% плащане на имота.

На този етап, архитектурия проект на сградата дава възможност част от имотите да се “моделират” по собствен дизайн и предпочитания на клиента /например избягване на преходност към спалня и уширяване на коридора/. Допълнителен плюс е и възможността за закупуване на паркомясто/места непосредствено в жилищната сграда, намираща в централен район на града, където по принцип съществува проблем, като липса на места за паркиране. Високото качество на строителството и оптималния срок на изпълнение, са предимства както за бълари, така и за чужденци, желаещи да закупят имот в град Варна.

ГАЛЕРИЯ

106d48c7177cb94f581aaae47968a46fbdb6313c
КОНТАКТИ

“ВИДА ГРУП” ООД – Строителство, жилищни сгради Варна – www.vidagroup.bg

Адрес: гр. Варна, бул. “Цар Освободител” № 255
Тел: 052 56 15 75
Е-mail: vidagroup@abv.bg

Текст и изображения: www.vidagroup.bg

За автора