ГАЛЕНКОВ – рязане, полиране, разкрояване и монтаж на изделия от камък

ЗА НАС

LOGOОсновната дейност на фирмата ГАЛЕНКОВ е рязане, полиране, разкрояване и монтаж на изделия от варовик, гранит, мрамор, травертин, оникс и др.

Продуктовия каталог на компанията включва продукти като: стъпала, плочи за екстериора и интериора, подпрозоречни первази, шапки за тераси, плотове за кухни и бани, постаменти, облицовки и много др. Обработките на повърхността на камъка са разнообразни в съответствие с изискванията на клиента – полиране, пълнене, горене, антика и др.

Фирмата ни внася слабове и блокове от различни страни в Европа- травертин и мрамор от Италия, Гърция, Турция, Македония, гранит и оникс от Китай, Индия и Иран.

Към материалите, с които работим се включва разбира се и популярния български варовик \”Враца\”.

Освен централния офис в Благоевград, имаме представителство в София и склад за улесняване на търговските връзки със съществуващи и нови клиенти.

Що се отнася до нашите клиенти, те могат да разчитат на:

За колеги предлагаме и следните услуги на ишлеме:

От години работим с постоянни партньори, много строителни фирми, предприемачи, архитекти, колеги и крайни клиенти с които ние сме създали добри търговски отношения.

През годините сме участвали в изпълнението на много проекти за строителство и сме надеждни партньори в работата на много строителни и инвестиционни компании.

ПРОДУКТИ
  • Варовик
  • Мрамор
  • Гранит
  • Травертин
  • Оникс
  • Технически камък
  • Инструмен
ГАЛЕРИЯ

thumb_01thumb_13thumb_14thumb_15thumb_16thumb_17thumb_18thumb_19thumb_20thumb_12thumb_11thumb_10thumb_02thumb_03thumb_04thumb_05thumb_06thumb_07thumb_08thumb_09
КОНТАКТИ

ГАЛЕНКОВ – рязане, полиране, разкрояване и монтаж на изделия от камък – galenkovstone.com

Адрес: гр. Благоевград, ул. “Иван Михайлов” №45
Моб. тел.: 0899 139 016; 0897 964 358
Моб. тел.: София: 0895 / 489 774; 0899 16 68 71 – Румяна Галенкова
E-mail: galenkova@abv.bg; galenkov@abv.bg; galenkova@galenkovstone.com; office@galenkovstone.com
Имейл: info@galenkovstone.com

Текст и изображения: galenkovstone.com

За автора