Геник кафе решения ООД

ЗА НАС

GENГеник кафе решения ООД осъществява внос и дистрибуция на еспресо кафе, инстантни продукти, консумативи и шоколадови изделия на световно известни производители.

Разполагаме с богато портфолио от професионални еспресо машини, инстантни машини за кафе и топли напитки, машини с капсулни системи, вендинг машини за кафе, закуски и напитки.

Осъществяваме експресни доставки на кафе и консумативи, осигуряваме безплатно техническо обслужване и сервиз на предоставеното оборудване.

Предоставяме на нашите клиентите широк спектър от рекламни материали и средства за визуална комуникация на предлаганите продукти, и не на последно място нашите знания, умения и дългогодишен опит в бизнеса с кафе и топли напитки!

Spoiler title

Доставки, сервиз и обслужване на кафе машините

Разпространяваните от Геник машини са произведени от безспорни лидери в производството на техника за приготвяне на кафе: WMF, Necta, Carimali, Faema, Bianchi, Rheavendors, Rancilio, Zanussi, Gaggia, Saeco, Krups и др. Почти всички кафе машини са с опция за временно ползване от нашите клиенти при сключване на договор за обслужване. Обслужването включва: предоставяне безплатно на оборудване с осигурена безплатна техническа поддръжка, експресни доставки на продукти (кафе, разтворими продукти, захар, различни видове чаши, бъркалки и др.), предоставяне рекламни материали и други средства за подпомагане на продажбите.

Доставка

Поддържаме постоянни наличности от всички видове кафе машини. Осъществяваме доставка на оборудването в срок от един до три работни дни след подписване на договор или в друг, конкретно договорен с клиента срок.

Сервиз

Осигуряваме техническо обслужване и сервиз на всичкото предоставеното оборудване. Сигналите за аварии се приемат денонощно от нашия диспечерски център. При сервизно събитие реагираме в рамките на няколко работни часа след подаване на сигнал, включително през почивните дни и официалните празници. Разберете повече за нашия сервиз за кафемашини.

Дистрибуция

Имаме търговски представители, сервизни техници и дистрибутори на кафе и кафе машини в областите София-град, Софиийска, Перник, Кюстендил, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Ловеч, Монтана, Плевен, Разград, Русе, Силистра, Варна, Добрич, Бургас, Благоевград, Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Хасково и подизпълнители и партньори, покриващи всяка точка на страната.
За повече информация се свържете с нас на национален телефон 0700 30 130 или направете запитване.

Кафе машини за офиси, заведения, магазини и за дома

Разполагаме със съоръжения, подходящи за всяко едно място, където се предлага и/или консумира кафе. Намерете най-подходящото за вашия обект решение, избирайки между картинките по-долу:

Изберете вашия тип обект:
КОНТАКТИ

Геник кафе решения ООД – genik.eu

Адрес: гр. София, ул. Суходолска 195
Тел.: 0700 30 130
E-mail: horeca@genik.eu

Текст и изображения: genik.eu

За автора