ДЕЗИНФЕКТА – Дезинфекционни услуги Стара Загора

ЗА НАС

downloadФирма Дезинфекта град Стара Загора извършва дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Компанията предлага унищожаване на вредни микроорганизми, насекоми и гризачи, както и други дезинфекционни услуги.

Дезинфекцията е унищожаване на вредни микроорганизми, дезинсекция е унищожаване на бълхи, мухи, комари, дървеници и други насекоми, а дератизацията е унищожаване на плъхове, мишки и други вредни гризачи.

Унищожаване на вредни микроорганизми от Дезинфекта в град Стара Загора
Дезинфекта е фирма за професионална дезинфекция ( унищожаване ан вредни микроорганизми ), която третира големи и малки, търговки или частни обекти основно на територията на Стара Загора.

Унищожаване на насекоми и вредни гризачи в град Стара Загора от Дезинфекта
Дезинфекта е фирма в Стара Загора, която извършва дезинсекция и дератизация – унищожаване на насекоми и вредни гризачи. Дератизацията и дезинсекцията може да бъде извършена във всяко помещение или сграда, независимо дали е обществено, битово или друг вид.

Фирма Дезинфекта град Стара Загора разполага с екип специалисти, притежаващи дългогодишен опит в областта на дезинфекционни услуги. Богатият опит е гаранция за дълъг ефект след обработка на обектите, както и за качеството на извършената услуга.

УСЛУГИ

Фирма Дезинфекта град Стара Загора извършва и предлага дезинфекционни услуги. Компанията предлага:

  • дезинфекция
  • дезинсекция
  • дератизация
КОНТАКТИ

ДЕЗИНФЕКТА – Дезинфекционни услуги Стара Загора

Адрес: гр. Стара Загора, ул.Христо Ботев 128
Тел.: 042 27 69 57
Моб. тел.: 0887 748 893

Текст и изображения:

За автора