“ДОМСТРОЙ” ООД – Строителни дейности

ЗА НАС

dom“ДОМСТРОЙ” ООД е създадена от членовете на две строителни фирми, със седалище гр. Солун:

„ТЕХНИЧЕСКО РАЗВИТИЕ“ АД и „Х. & П. СИМЕОНИДИС“ ЕТ,

чиято дейност е в областта на строителството на частни и държавни обекти, за период от над 35 години. За това време, тези компании са издигнали строителни обекти с площ от над 150 000 кв.м., добивайки огромен опит в проектирането и изграждането, както на висококачествени жилищни сгради, офиси, магазини, така и на големи търговски обекти не само в гр. Солун, но и в цяла Северна Гърция.

Учредяването на компанията в България, идва като естествено продължение на дейността на нейните членове, които имат за цел, създаването на една нова сфера на строителни мероприятия в съседната страна. Натрупаният опит и ноу-хау, предоставя възможност на членовете на фирма „ДОМСТРОЙ“ ООД, да предприемат постоянни и твърди действия, в избора на онези бизнес-проекти, които ще й дадат по-широко развитие в областта на строителството.

Целите на фирмата ни са развитието й по-нататък, в изграждането на жилищни сгради, както със закупуването на нови парцели, така и с метода на обезщетение, не само в по-широкия регион на гр. София, но и в другите големи градове в България.

В секция “Проекти” са представени някои от обектите, които са изграждали двете фирми през последните десет години в Гърция, които или са завършени, или се намират в процес на строене.

ГАЛЕРИЯ

dom93929198765432
КОНТАКТИ

“ДОМСТРОЙ” ООД – Строителни дейности – domstroi.vegasystem.net

Адрес: гр. София, кв. „Борово“, ул. „Борово“ 52
Тел.: 02 958 79 07
Факс: 02 958 79 08
Моб. тел.: 0878 355 325; 0878 355 320
E-mail: office@ domstroi.eu; domstroi1@ abv.bg

Текст и изображения: domstroi.vegasystem.net

За автора