Езиков център ИНТЕР АЛИАНС

ЗА НАС

InterЕзиков център ИНТЕР АЛИАНС предлага на клиентите си максимално качествено, гъвкаво и ефективно обучение. В процеса на изучаване на езика се използват съвременни учебни системи на водещи издателства от Великобритания, Германия, Италия, Франция и Испания. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдени езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: четене, слушане, писане и говорене.

Методика и качество на обучението
Дългогодишната ни практика показва, че най-ефикасните учебни системи са тези, които в еднаква степен акцентират както на граматика и лексика, така и на развитие на комуникативните способности. По този начин се усвояват трайни говорни навици и се получава солидна основа от знания, над която се надграждат нови, по-специализирани умения.
Благодарение на разработената в ИНТЕР АЛИАНС методика курсистите се научават да общуват свободно и с лекота на новия език. Първоначално в най-често срещаните ситуации от всекидневния живот, така че да бъдат максимално ефективни, когато се наложи да използват езика, а впоследствие развиват умения за общуване във все по-широк кръг ситуации.

Постоянен контрол на качеството на обучението
За гарантиране на постоянно висококачествено обучение във всеки курс се извършва редовен контрол на преподаването и постигнатите резултати. Системата на контрол на качеството включва четири независими компонента:
» отчети на преподавателите;
» периодични посещения на методолозите на школата;
» многократна възможност за обратна връзка чрез провежданите анкети;
» междинни контролни тестове.

Екип от професионалисти
Всички наши преподаватели са филолози с необходимата квалификация, преподавателски опит и мотивация. Избрани са след провеждане на конкурс, изискващ от тях да докажат своите езикови познания и практически педагогически умения. Часовете им са интересни, с използване на множество допълнителни материали и аудио и видео средства. Благодарение на техния ентусиазъм и ефективните системи за езиково обучение се радваме да предложим на клиентите си качествено и бързо постигане на езиковите цели.

Малки групи и време за всички
Всеки един от курсистите за нас е специален – с неговите специфични нужди и потребности. Затова обучението при нас се провежда в малки групи от 4 до 8 човека и преподавателите могат да обърнат необходимото внимание на всеки един от вас. Размерът на групите е съобразен със спецификата на преподавания материал и необходимия брой часове за успешното му усвояване. Този подход ни позволява да постигаме винаги високо качество на преподаване и удовлетвореност на курсистите ни от постиганите резултати.

Комфортна обстановка
Обстановката в езиков център ИНТЕР АЛИАНС е комфортна, съобразена с нуждите на преподавателите и курсистите. Намира на ул. „Евлоги Георгиев” №3, ет. 4 и 5 – до ТЦ „ХАЛИ” на Главната. Мястото е удобно и леснодостъпно, разположено в центъра на Пловдив. Залите са снабдени с аудио техника, а конферентният принцип на организация създава приятелска и равнопоставена атмосфера и улеснява комуникацията.

КУРСОВЕ

ИНТЕР АЛИАНС предлага качествено езиково обучение и подготовка за сертификати, специализирани компютърни курсове, професионални обучения, подготовка за матури, фирмени обучения.

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ:
английски, немски, френски, руски, италиански, испански, турски, гръцки, чешки, унгарски, шведски, датски, португалски, норвежки, румънски, сръбски, японски, китайски, корейски. Български език за чужденци.

КОМПЮТЪРНО ОБУЧЕНИЕ:
Начинаещи – Windows, Word, Excel, Internet, Power Point, Access.
Специализирани – MS Office, Photoshop, CorelDraw, AutoCad, ArchiCad, 3DStudioMax, WebDesign, SolidWorks, Adobe Illustrator, InDesing.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ:
Мултифункционален Офис Асистент, Компютърен машинопис, Счетоводство, Графичен дизайн, Устройство на Хардуера – поддръжка на компютърна техника, Е-търговия, Пазарен мениджмънт, Журналистика и PR, Екскурзовод, Аниматор.

ПРЕВОДИ
Интер Алианс предлага специализирани преводи от и на следните езици:
английски, немски, руски, френски, испански, италиански, гръцки, турски, португалски, румънски, датски, норвежки, словенски, унгарски, шведски, китайски, корейски, фински и японски.

ПИСМЕН ПРЕВОД
Извършват се преводи на документи, художествена литература, биографии, брошури, менюта, документи за кандидатстване за работа, пълномощни, договори и много други от и на съответния език.
Цената на превода се формира на база стандартна страница от 1800 знака с интервалите. Стойността на стандартната страница се определя от сложността и терминологичната натовареност на езика.
За експресен превод (24 часа) + 50% върху цената на превода.

УСТЕН ПРЕВОД
Предлагаме квалифицирани преводачи и придружители за устен превод (консекутивен) в различни области – конференции, семинари, бизнес преговори, телефонни разговори и електронна комуникация, като гарантира конфиденциалност на информацията.
Цените на устните преводи се формират на база час и на база езиковата и терминологична натовареност на материала. Отчитат се часовете, в които е ангажиран преводача, а не часовете, в които се извършва същинския превод.

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Анета Калмаданска – преподавател по Английски език
Завършила Английска филология в ПУ;
Специализация “Методика на обучението по английски език”;
TKT Certificate;
Педагогически стаж 15 год.
В ИНТЕР АЛИАНС от 2 год.

Гергана Петкова – преподавател по Испански език
Завършила Испанска и българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски”
Магистратура “Приложна лингвистика “ с испански език
Педагогически стаж 4 год.
В ИНТЕР АЛИАНС от 3 год.

Петя Панайотова – преподавател по Немски език
Завършила Немска филология в СУ „Климент Охридски”
Завършила в Германия Икономическо право
Педагогически стаж 4 год.
В ИНТЕР АЛИАНС от 1 год.

Надя Стоянова – преподавател по немски език
Завършила Немска и българска филология в ПУ „Паисий Хилендарски”
Педагогически стаж 4 год.
В ИНТЕР АЛИАНС – 4 год.

Цонка Пашова – преподавател по Френски език
Завършила Френска филология в СУ „Климент Охридски”
Педагогически стаж 28 год.
В ИНТЕР АЛИАНС – 4 год.

Ирина Карталева – преподавател Компютърно обучение
Завършила Математика и информатика ПУ „Паисий Хилендарски”
Педагогически стаж 13 год.
В ИНТЕР АЛИАНС – 8 год.

Росен Вълчев – преподавател Компютърно обучение
Завършил Математика и информатика в ПУ „Паисий Хилендарски”
Магистратура Софтуерни технологии
Педагогически стаж 2 год.
В ИНТЕР АЛИАНС – 1 год.

Шенол Шериф Яшар – преподавател по Турски език
Завършил – Балканистика с образователно-квалификационна степен Магистър в ПУ „Паисий Хилендарски”.
Притежава сертификат за владеене на турски език – ниво С2, издаден от ПУ „Паисий Хилендарски” и сертификати за владеене на гръцки език – ниво С1 и ниво напреднали, издадени от Солунски университет „Аристотел”, Янински университет и Центъра по гръцки език към Министерството на образованието и вероизповеданията на Р Гърция.
Владее: български, турски, гръцки, английски и сръбски език.
Заклет преводач с турски език и гръцки език.
В ИНТЕР АЛИАНС – от 2 години.
Подробна информация: Шенол Яшар

Наталия Статкова – преподавател по Гръцки език
Завършила е “Методика на обучението по български език и новогръцки език” с образователно-квалификационна степен Бакалавър и “Актуална българистика” с образавателно-квалификационна степен Магистър в ПУ “Паисий Хилендарски”.
В ИНТЕР АЛИАНС – от 1 година.

ГАЛЕРИЯ

(7)P1050081P1050080P1050079DSC00298_1400_1050DSC00297_1400_1050DSC00296_1400_105075322(1)1(8)
КОНТАКТИ

Езиков център ИНТЕР АЛИАНС – interalliance.bg

Офис Пловдив:
Адрес: гр. Пловдив, ул. “Евлоги Георгиев” №3, ет.4 /до ТЦ “ХАЛИ” на Главната/
Тел.: 032 62 90 27
Моб. тел.: 0895 622471
E-mail: interalliance1@ abv.bg

Офис Стара Загора:
Адрес: гр. Стара Загора, бул.”Цар Симеон Велики” 96,вх.Б,ет.1
Тел.: 042 605 363
Моб. тел.: 0895 62 24 70
E-mail: interalliance_stz@ abv.bg

Текст и изображения: interalliance.bg

За автора