ИНА ТРЕЙДИНГ

ЗА НАС
inaЗапочнахме на 18 януари 1991 г. с възлагането на поръчки за износ и продажба на употребявани шевни машини и резервни части, а служителите ни бяха двама. За да можем да удовлетворяваме потребностите на българските производители на облекла, постепенно преориентирахме дейността си към продажбата на ново, качествено оборудване, добавихме огромно разнообразие от приспособления, допълнения и резервни части, както и широка гама от основни и спомагателни материали. Оттогава до сега сме увеличили многократно броя на клиентите си, а служителите ни вече с над 60.Създадохме дистрибуторска мрежа в различните краища на България Варна, Русе, Плевен, Разград, която продължаваме да разширяваме. От 2003 г. започнахме да изграждаме и свои търговски представителства в страната в градове с дългогодишни традиции в шевната индустрия Русе, Гоце Делчев, Пловдив.Ежедневно, на ваше разположение са близо 60 души търговци, асистенти, консултанти, счетоводители, логистици, сервизни инженери. Те са готови да изслушат проблемите ви, да ви посъветват, да ви предложат възможно най-доброто решение. Нашите транспортни средства са постоянно на път, за да доставим поръчките ви на желаното от вас място и в точното време.Печелим признание и награди, благодарение на стремежа винаги да бъдем най-добрите.
Нашата мисия
“Мисията ни е да подпомагаме динамичното и успешно развитие на шевната индустрия в България, предлагайки голямо разнообразие от продукти с високо качество на конкурентни цени.”

УСЛУГИ
CAD сервиз център
CAD сервиз центърът ни е оборудван с CAD система Assyst, Германия и предлага професионални услуги в конструирането, разработването на нови модели, градирането и подреждането на маркерите (капаците за кроене). Всичко това се извършва с максимална точност, бързина и ефективност (разход на материал). Информацията се съхранява в паметта на компютъра, което дава възможност при повторна поръчка на същия модел, изработването на маркерите да стане максимално бързо. Така е и когато на базата на съществуващ модел се разработва нов. Особено важен принцип при работата ни е строгата поверителност на информацията, независимо дали клиентът разработва собствен продукт или изпълнява поръчка на външен възложител.
Избери и Получи
Клиентът избира вида дреха и получава целия набор от класически кройки, необходими за разкрояване на изделието, както и разходна норма, изчислена за единичен настил. Услугата “Избери и Получи” спестява висококвалифициран труд, съкращава времето за изработване на модна колекция и може да бъде малка стъпка към успеха, която отдавна ви се иска да направите.
Конструиране на мъжко, дамско и детско облекло.
Разработването на моделите става от скица, снимка или мостра. Веднъж създадена и одобрена, кройката може да се запази в първоначалния й вид или да бъде моделирана. Така, за минути се  получава нов модел. CAD сервиз центърът разполага със специален модул “Made to Measure” (Направено по мярка). Това е програма на Assyst за модификация на вече съществуващ модел по обмерни данни на клиента.
Дигитализиране
Кройки върху картон или хартия могат да бъдат въведени в компютъра чрез използването на дигитайзер. Впоследствие те могат да бъдат градирани, моделирани и отпечатани на плотер.
Градиране
Размножаване на модела в желаните от клиента размери. Системата разполага с автоматично изчисляване на градацията на база два размера, както и изчисляване на размери, различни от тези в градацията. Например, ако моделът е градиран от 34 до 46 размер, но в по-късен етап се нуждаете от 52 размер, системата ще го изчисли автоматично.
Изготвяне на маркери
Автоматично подреждане на маркери. Времето за подреждане, както и разходът на материал се съкращават неколкократно. Системата разполага с функция за подреждане на маркерите за каре и райе. Така детайлите се напасват в зависимост от десена.
За различните материали може да се зададе конкретна стойност (процент или абсолютна стойност) на свиваемост или разтегливост. Така кройките отиват променени само за конкретните маркери, а оригиналът се запазва неизменен.
СAD системата дава възможност за създаване на “блок за подлепване”. Това често се прави при яки, столчета и други подобни детайли.
Печат
Предлагаме отпечатване на маркери и кройки на термоподлепваща или обикновена хартия, а също така и печат на плот и cut-файлове от друга система.
Конвертиране
Конвертиране на файлове от Лектра, Гербер, Инвестроника и всички останали CAD системи. Конвертиране в и от ААМА формат. Това е универсален формат използван от всички системи. Файловете са с разширение .dxf (за дизайна на кройките) и .rul(за градиращата таблица).
Vidya-3D-симулация
Досега удобството и поведението на дрехата можеше да се прецени след нейното ушиване. Вече, използвайки 3D модула Vidya тази проба може да бъде направена виртуално. Дрехата се ушива и облича на виртуален манекен, с желани мерки. Моделът може да се движи и да заема различни пози. Така конструкторът може да установи къде има проблем и къде се налага корекция.
Нововъведенията на Assyst спестяват време и средства.

ГАЛЕРИЯ

1083_img_nor1088_img_norhzl12zhzl27zP1100648
КОНТАКТИ

ИНА ТРЕЙДИНГ inatrading.com
Адрес: гр. София, Околовръстен път 253, ж.к. Младост 4
Телефони: 02 974 52 40
Факс: 02 974 52 40
E-mail: pr@ inatrading.com

Текст и изображения: inatrading.com

За автора