ИНТЕРИОРИ БГ ООД – Интериорни решения Пловдив

ЗА НАС

2143За колектива на ИНТЕРИОРИ БГ ООД e основополагаща идеята за единство на стил и функция, а целта – създаване на интериорни решения с уникална визия и максимален комфорт. Това успяваме да постигнем благодарение на опита и знанията, натрупани във времето на нашата дейност при реконструкции и обзавеждане на частни домове, офиси, типови корпоративни обекти – хотели, обществени сгради и др.

Като всяко сериозно начинание, създаването на интериора се подчинява на структурни схеми и естетически закони, от които зависи крайния резултат. Това е важно за да се постигне модерна визия, съчетана с удобство на средата, която ни заобикаля. Това включва проектиране – 2D и 3D, довършителни работи на база проект и накрая – мебелиране.

Проектите, които създаваме, са съобразени изцяло с предварителната представата и нагласа на нашите клиенти за това как да изглежда и каква функция да има даденото помещение. Освен това, проектите са максимално достоверни както за вида и функцията на мебелите, така и за съпътстващата интериорна декорация – цвят на стени, текстил, дамаски, вид на подовите покрития, врати, акценти и др. Осветлението е завършващ, но не маловажен елемент, на когото обръщаме специално внимание.

На база одобрен от клиента проект, се извършват довършителни работи, съобразени с конкретния обект:

- Полагане или преработка на инсталациите – Ел и ВиК, СОТ, САТ, ОВ, климатизация;
– Шпакловка, изолация, итонг, гипсокартон, фаянс, теракот и др.;
– Полагане на подови покрития – паркети, балатуми, мокети и др.;
– Стенни покрития – структурна мазилка, венецианска мазилка, декоративни пана, тапети, латекс;
– Осветление и др.

Фирмата разполага с уменията на изключително добри в своята област специалисти, като с тяхна помощ дейностите се извършват за кратко време и с високо технологично качество.

В ИНТЕРИОРИ БГ ООД разполагаме с производствена база, в която произвеждаме мебели както от индустриални плоскости, така и от масив. Мебелите са поръчкови. Можем да отговорим адекватно и на най-завишените изисквания на нашите клиенти както стилово, така и функционално. Стриктно се ръководим от станддартите на ергономията, особено при изработване на кухни, детски стаи, спални и гардероби. Все по-често в българския дом няма рязка граница между отделните помещения, което налага плавен преход между две зони, с различна функция. При това, е много важно, мебелите да са изключително съобразени с този факт и да са добре адаптирани за различен вид функция. Все по-често в мебелите вграждаме елементи с дърворезба или наподобяваме изкуствено състарено дърво – един анонс към класическата традиция.

Освен мебели, фирмата предлага производство на следните артикули от дърво:

- Осветителни тела, пана за окачени тавани, паравани, декоративни решетки;
– Аксесоари за офиса – дози, планшети, кутии за пишещи средства, ключодържатели, пилони за знаменца, плакети и др.
– Аксесоари за дома – подноси, дъски за рязане на хляб, подложки, дози за прибори
– Опаковки за алкохол и козметика
– Елементи за музикални инструменти
– Българска традиционна дърворезба
ИНТЕРИОРИ БГ ООД, в партньорство с фирма ПРОЛЕКСТЕР БГ ЕООД, е основен представител за Пловдивска област на:

Puertas SANRAFAEL – Испания
Производителка на фурнировани входни, интериорни и блиндирани врати, гардеробни системи, ламперии, каси, первази и архитрави от естествен дървен материал.

OPENSPACE – Португалия – плъзгащи системи за вграждане в зид и за външно плъзгане

TECOSUR – Испания – обков за врати

ECOFOREST – Испания – пелетни печки, камини и котли

ВРАТИ

Удоволствие е, когато можем да предложим на нашите клиенти един отличен производител на врати, в лицето на испанската фирма Puertas SANRAFAEL. За десетките години, които е на пазара, Puertas SANRAFAEL с постоянство и високо качество на продуктите си, се нареди в редиците на най-добрите производители на врати. Производствените мощности на Puertas SANRAFAEL са разположени на 98.000 м2, като дневното производство достига до 2700 броя врати и над 25.000 броя елементи за формиране на каси и первази. До този момент, инвестициите на Puertas SANRAFAEL в ултрамодерна технология възлизат на над 2,5 милиарда евро. Нашите врати са перфектното съчетание на технология и лукс.

Още по-голямо е нашето задоволство защото можем да Ви предложим еднакви по визия блиндирана и интериорна врата, което внася във всеки дом, офис или обществена сграда допълнително стил и комфорт.

В последно време вграденият гардероб или гардеробната стая е почти единствения възприет вариант в модерния дом. Поради тази причина, ние предлагаме за всеки модел интериорна врата и комбинации от врати за вградени гардероби с отваряеми, или с плъзгащи се крила.

Всички врати се произвеждат в противопожарен и в шумоизолиращ вариант, с което посрещаме изискванията на строители и архитекти по отношение на нормите за сигурност, действащи в Европа.

Всеки наш клиент може да избере своите врати от близо 180 модела, които могат да бъдат произведени от около 32 вида естествени фурнири, както и бели врати, произведени от хидрофобен MDF, с уникално сатеново покритие.

Фурнированите врати са покрити с полиуретанов UV лак, без допълнително тониране на фурнира. Така се извежда на показ уникалния фладер на всеки вид дървесина и се създава усещането за присъствие на масив с неподправена природна красота. Вратите са подходящи за ползване в санитарни помещения и за входове.

Вратите са безфалцови, като крилото е с форма на трапец. Това позволява минимални луфтове между крилото и касата, максимално уплътняване и изолация. Крилото на интериорната врата е плътно, със стабилизираща рамка от дървесината, от която е фурнирът. Касата и первазите са от хидрофобен MDF и също са фурнировани. Възможно е да се облече зид до 80 см. Към окомплектовката на вратата влиза испанска брава UCEM, с възможност за заключване, когато това е необходимо и четири броя панти.

Изберете една от стиловите гами врати и предпочитания от вас вид дървесина, и ние ще ви доставим всички необходими компоненти, за да създадете във вашето жилище или офис атмосферата, която винаги сте желали. Гаранция за нашия успех са 10.000.000 врати, монтирани до този момент в цял свят, сертификатите за качество ISO 9001, UNE 56801, ISO 14001, и разбира се вашето доверие. Вярваме, че качеството и добрият стил трябва да бъдат достъпни за всеки. Присъединете се към нас, оставяме вратите си отворени…

ПЛЪЗГАЩИ СИСТЕМИ

OPENSPACE – Португалия – плъзгащи системи за вграждане в зид и за външно плъзгане.

Предлагаме на вниманието на всички наши клиенти истински атрактивните и функционални решения на OPENSPACE, свързани с оптимизиране на интериора на всеки дом. Системите за плъзгащи се врати на OPENSPACE намират все по-често място в дома и офиса, като предлагат преливащи се пространства, светлина и простор. По целия свят дизайнери и архитекти ползват тези системи с цел постигане на нови и авангардни решения в проектирането, следвайки най-новите модни тенденции, между които и най популярните в момента жилища тип ЛОФТ.

ГАЛЕРИЯ

glass-doorpanoramicapanoramicoparalelorecta1recta2recta3
КОНТАКТИ

ИНТЕРИОРИ БГ ООД – Интериорни решения Пловдив – www.interioribg.com

Адрес: гр. Пловдив, ул. Капитан Райчо 56
Тел.: 032 94 28 04
Моб. тел.: 0899 185 964

Текст и изображения: www.interioribg.com

За автора