Ковано желязо Хефест – Пловдив ООД

ЗА НАС

UntitledФирма за ковано желязо Хефест – Пловдив ООД е създадена в края на 2005г. като дъщерна фирма на Хъс ООД. За кратко време фирмата твърдо зае едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо, предназначени за вграждане при изработката на огради и портали, парапети за стълбища и тераси, градински мебели, интериорно и екстериорно обзавеждане, ефектни спални, маси, столове, пейки, шатри, навеси, саксии и много други изделия от кован метал. В каталога на Хефест можете да избирате от мострите на стотици елементи и орнаменти, да ги комбинирате помежду им, да ги допълвате и заменяте при поръчка за изработка на различни видове огради, парапети, решетки, градинска мебел и аксесоари и други интериорни и екстериорни метални изделия.

Не се колебайте да се свържете с нас – ние ще Ви консултираме, за да е правилен избора.
Обхватът на дейността ни е в цяла България!

Капацитетния ресурс от машини и съоръжения, както и кадровия потенциал, позволяват на Хефест да задоволи и най-смелите решения на крупни инвеститори.
Фабрика за ковано желязо Хефест разполага с машини за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и за топла и студена обработка на метала.
Основна дейност на фирма Хефест ООД са серийните производства на решетки, парапети и огради от ковано желязо, с осигурен монтаж.
За интериорно и екстериорно обзавеждане на Вашите хотели, къщи, вили, паркове и градини с изделия от ковано желязо, фирма Хефест изработва и предлага уникални мебели, шатри и аксесоари, изработени по проекти на Hefest или Ваши предложения.
Хефест развива гъста дистрибуторска мрежа в страната като приема реални предложения за съвместно сътрудничество от колеги и потенциални клиенти. Към началото на 2011 година Хефест разполага със складови бази и дистрибутори на елементи и изделия от ковано желязо в Пловдив, София, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Велинград, Смолян, с. Венец – на главен път София – Бургас, преди Кранобат и т.н.

В лицето на Хефест ковано желязо Вие ще намерите опитен и компетентен партньор!

Заедно с професионализма на персонала – Вашите мечти ще се превърнат в реалност!

ГАЛЕРИЯ

Untitledgallery_81gallery_82gallery_87gallery_90gallery_92gallery_101gallery_107
КОНТАКТИ

Ковано желязо Хефест – Пловдив ООД – hefest-plovdiv.com

Адрес: гр. Пловдив, Пазарджишко шосе, хангарите на 4-ти км – Хъс ООД
Тел.: 032 23 30 90;
Факс: 032 23 30 91
Моб. тел.: 0896 73 69 21
E-mail: info@hefest-plovdiv.com
Работно време:
Понеделник – Петък: от 8,00 до 17,00 часа,
Събота: от 8,00 до 13,30 часа

Текст и изображения: – hefest-plovdiv.com

За автора