„Логис Транс” ЕООД

ЗА НАС

logis-transt-info-register„Логис Транс” ЕООД е водеща транспортна и спедиторска компания създадена през 1994 г., с офиси и представителства в България, Турция, Русия и Финландия. Ние предлагаме надеждни транспортни услуги на нашите клиенти, осигурявайки връзките между фирми износители и вносители от Западна Европа и Скандинавия с техните партньори и представители на Балканите. Основен предмет на дейност е извършването на автомобилен превоз на товари. Компанията разполага със собствени транспортни средства, складови и сервизни бази.

Съвместното ни сътрудничество с фирмите членове на Националното сдружение на българските превозвачи и Националното сдружение на българските спедитори ни дава възможност да Ви предложим нашите услуги в България и чужбина.

Нашата бизнес идея: Да предложим на нашите клиенти транспортни услуги, които създават оптимални условия за развитие на техния бизнес.

Нашият отговорен ангажимент към партньорите ни:

Да осигурим надежни транспортни и логистични услуги. Ние създаваме и развиваме мрежа от подизпълнители, дългосрочни връзки с нашите партньори, базирани на взаимно доверие и подкрепа.
Да създадем оптимални финансови решения за нашите клиенти. Ние разчитаме на нашата успешна работа в екип; гъвкави цени и намаляваща разходите политика.
Да повишаваме непрестанно качеството на предлаганите услуги, внедрявайки работни методи и процедури в ежедневната работа.

УСЛУГИ

Логис Транс” ЕООД предлага следните услуги на своите клиенти:

Транспортни услуги – фирмата разполага със съвременен автопарк от 130 собствени композиции, оборудвани с двигатели EURO3 / EURO4 / EURO5, ABS, GPS, ADR (оборудване и водачи с АДР книжки), постоянна GSM връзка с водачите, ЕКМТ/СЕМТ разрешителни.

Ние превозваме товари по следните дестинации:

- От Турция и България до Финалндия и Скандинавските страни, Русия, Западна Европа (Германия, Белгия, Холандия, Англия, Испания и Португалия)
– От Финландия , Русия , Западна Европа до Турция , България , Румъния , Сърбия , Македония и други страни
– Възможност за вземане на стоки за Румъния и Турция и дотоварване по релацията Естония – Латвия – Литва – Полша – Унгария
– Маршрут в зависимост от възможностите за транзит през Русия, Беларус, Украйна, Румъния или Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Унгария, Румъния

Сервизна дейност – фирмата разполага с високотехнологичен набор от съоръжения за извършването на ремонтни дейсности по превозните средства . Разполагаме със собствена материална база и квалифициран работен персонал, където могат да се извършват следните дейности:
– Смяна на масла и филтри
– Смяна на дискове, накладки и т.н
– Лепене на брезенти
– Ремонт на дюшемета на ремаркета
– Смяна на гуми

Търговия и внос на макаронени изделия с търговската марка „Селва”. „Логис Транс” ЕООД е единствен дистрибутор на марката в България.

ГАЛЕРИЯ

b1b2b3b4b5b6b8b9
КОНТАКТИ

„Логис Транс” ЕООД – logisbg.com

Адрес: Централен офис в България:
Гр. Разград ул. “Балчик” 9
Тел.: 084 66 14 67
Е-mail: logis_at_logisbg.com


Вижте по-голяма карта

Агент в Турция:
ORION Logistics
tel. +90 212 854 10 04
fax. +90 212 854 10 14
Е-mail: orion_at_orion.gen.tr

Агент в Русия:

ORION Logistics – Russia
tel. +7 455 775 54 96
fax. +7 926 474 39 05

Агент в Финландия:
Logis Trans LTD
Adress: Maunulantie 19 H 150 FIN-00630 Helsinki
tel. +358 405 807 008
fax. +358 979 43 81
e-mail: boyko_at_logisbg.com

Текст и изображения: logisbg.com

За автора