МАГ ВИЛИ – ЯСНОВИДКАТА НА БЪЛГАРИЯ

ЗА НАС

3009588_53496272_big

Бог ме е дарил с дарбата да помагам на хората – повече от 20 години съм сред вас и никога не съм злоупотребила с човешката болка и проблеми,
затова и вие ме приемате като ясновидката , която връща радостта в живота и семейството Ви.

Мили хора , както за всяка болка има лек , така и за всеки проблем има решение!
Обадете се на тел : 0885260763 и 0893962229 и се уверете сами , че след като открием каква е причината за вашите проблеми и направим необходимите ритуали за тяхното премахване.

НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ АЗ СЪМ ТУК, ЗНАЯ КАК МОГА И ЩЕ ВИ ПОМОГНА, АКО ВИЕ МИ СЕ ДОВЕРИТЕ НЕ БИХ ЗЛОУПОТРЕБИЛА С ВАШАТА БОЛКА.

Тези , които са потърсили помощ от мен знаят , че ритуалите , които правя са силни и наистина помагат.  Затова не се колебайте , обадете ми се , задайте конкретен въпрос свързан с проблема , който имате.

Вие също може да бъдете един от хилядите , на които съм помогнала щастието да дойде и във вашия живот.
Много са човешките проблеми и за съжаление 90% от тях идват от направена върху човека магия , негативна енергия , блокажи на енерийно ниво или заключен късмет.
Всичко това пречи на хората да бъдат щастливи – да намерят подходящ партньор – да имат деца и семейство и не рядко влиаят на тяхното здраве.
Ще открия каква е причината за проблема Ви и ще Ви кажа какво може да се направи за да бъде отстранен.

Мили хора към мен може да се обърнете , ако се намирате  в някоя от следните ситуации :
– самота , обърканост , липса на възможност за намираме на подходящ партньор и създаване на дом и семейство
– заплаха от раздяла с любимия човек или развод
– проблеми , кризисни отношения в семейството ви нарушени , лоши взаимоотношения между съпрузи , родители и деца.
– изневери , връщане на съпругът  ( приятелят ви ) , ако ви е изоставил и е създал връзка с друг човек.
– здравословни проблеми , в резултат на блокажи на ЕНЕРГИЙНО ниво за здраве.
– безплодие , депресия , алкохолна наркотична или други зависимости
– заключен късмет за венчило , за семейно благополучие , работа парични постъпления.

Тук съм за да ви помогна! Зная как, мога и помагам на всеки, който ми се довери!

ВИДЕО

Маг Вили

БЛАГОДАРНОСТИ
– Аз съм една от многото майки, потърсили помощ от Маг Вили за моето дете. Бях ходила при различни ясновидки, надявайки се да ми помогнат в тежката ситуация, в която бях. Имахме семейни проблеми с бащата на дъщеря ми, в резултат на което тя изпадна в дълбока депресия. Това стига дори дотам, че поседна на живота си. Благодарение на ритуалите, които Маг Вили направи, сега дъщеря ми се върна към нормален начин на живот. Думата благодаря е малко като признание към Маг Вили, но това го споделям с вас, за да знаете към кого да се обърнете, дори в най-тежки жизнени ситуации. С благодарност към теб Маг Вили! – Нина

- Не вярвах, че ще мога да върна спокойствието и любовта в дома си след намесата на трети човек в живота ни. Имах 23 години нормален семеен живот и 2 големи деца, когато съпругът ми реши да ни напусне и да се разведем. Младо момиче, само с 4 години по-голямо от дъщеря ни, бе решило, че точно моят съпруг е идеалния партньор за нея. С различни магии бе му въздействала до толкова, че той изцяло бе загърбил семейството си. Свързах се с Маг Вили, когато вече бяхме в процес на развод и това, което тя направи с нейните ритуали, върна съпругът ми отново у дома. Не смятах, че това е възможно, тъй като бяха минали 2 бракоразводни дела . Съпругът ми ми каза, че иска отново да бъдем семейство. Благодаря ти Маг Вили, че спаси семейството ни! – Величка Маринова

- Здравейте! Казвам се Марияна Кирилова Стефанова на 34 год. от гр.Варна. Искам да изкажа своята благодарност на маг Вили за това, че благодарение на нейната помощ, аз успях да намеря своята половинка и създадохме прекрасно семейство. Преди да се свържа с нея създавах някакви връзки, които все свършваха с раздяла. Не вярвах, че ще мога да имам свое семейство, любящ съпруг. Ритуалите, които направи маг Вили за мен ми помогнаха да срещна моят Венцислав с когото създадохме едно прекрасно семейство. Доверете и се – тя ще помогне и на вас!

- Много често чета в различни форуми, че няма истински ясновидки, и че всички лъжат. Не съм съгласен – важното е да попаднете на точният човек, на когото да се доверите! Аз се казвам Димитър Цветанов Илиев от гр. Пловдив и съм на 48 год. Проблемите в моето семейство бяха многобройни, в нищо не ни вървеше. Жена ми работеше, аз имах свой бизнес, но в резултат на магии от мои недоброжелатели започнахме да се караме със съпругата ми, без да има някаква основателна причина. Бяхме стигнали почти до развод. Злобата от това, че имам добри доходи и успешен бизнес, бе насочена към това, моето семейство да бъде разделено. Хора, на които имах доверие бяха направили магии за разпадането на моето прекрасно семейство. Случайно открих номера на маг Вили – обадих и се и благодарение на нея щастието се върна в домът ни. Ритуалите, които тя направи за мен изчистиха магиите и паралелно с това тя ми направи и енергийна защита. Домът ни отново има мир и любов. Така че, има и истински ясновидки, които помагат. Аз ви препоръчвам маг Вили, тъй като сам съм се убедил в нейните сили и възможности.

-Здравейте и от нас сем. Петрови от Русе. Искаме да споделим с вас нашата радост – след 6 годишен семеен живот най-накрая домът ни се огласи от детски плач. Щастливи сме, че благодарение на маг Вили вече се радваме на нашата малка дъщеричка Веселинка. От самото начало на нашият брак искахме да имаме деца, но все не успявахме. Лекарите казваха, че няма причини да нямаме рожба, но 5 години чакахме и накрая решихме да потърсим някоя ясновидка, да чуем какво пък тя ще ни каже. В интернет има страшно много обяви на ясновидки, но сякаш сърцата ни избраха рекламата на маг Вили. Обадихме и се и това, което тя направи за нас ни дари с огромна радост. Вече си имаме така дълго очакваната рожба. Благодарим ти, мила Вили. Помагай на всички хора така както само ти го правиш, с много внимание и обич!

- Скъпи читатели на тези редове пиша това за Вас, тъй като зная че не малко хора в България решават да започнат собствен бизнес. Преди да започнете каквото и да е обадете се на маг Вили. Тя ще ви каже дали вашето решение да започнете бизнес е правилно и кой е подходящият период за това. Вслушайте се в нейните съвети, нека тя ви направи, ако има нужда ритуалите, които прави на мен за успешен бизнес и несъмнено ще останете доволни. Накрая искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, маг Вили! Бъди винаги сред хората и им помагай!!!

- Здравейте! Пиша от далечна Испания – там работя! Искам да благодаря на маг Вили, че благодарение а нея срещнах в тази чужда за мен страна своята половинка. След дълги години нещастен брак в България се разведох и заминах на работа в Испания. Изобщо не вярвах, че тук ще срещна своята сродна душа, още повече че съм жена макар и хубава, но на 49 г. Когато се обадих на маг Вили и и споделих проблемите си, тя ми каза, че за всяка болка си има и лекарство, и че е помогнала на много хора в подобно на моето положение. Доверих и се и съм много доволна от ритуалите, които тя направи за мен. Сега имам до себе си много мил и грижовен съпруг, започнах и по-добре платена работа. Прегръщам те с много обич маг Вили, аз вече не плачещата, а с широка усмивка на лицето Христина.

- Здравейте от мен Емилия Маринова искам да благодаря на МАГ ВИЛИ , затова ,че успя да помогне на дъщеря ми Камелия да излезе от тежката депресия в която се намираше и да погледне отново с радостни очи живота , благодарение на нея дъщеря ми си върна желанието за живот , и сега успешно върви по избрания от нея път с нейният приятел Пламен!

Благодарност : Здравейте , пише ви Радостина от гр. Първомай ,
изказвам своята благодарност на Маг Вили за това , че благодарение на ритуалите , които тя направи , здравословните проблеми , които имаше майка ми изчезнаха , и сега тя може не само да бъде щастлива сред нас , но и да практикува любимата си професия , учител по английски език.

МАГИИ

МАГИЯ
Има ли такава тайнствена наука, която притежава сила и е способна на чудеса, които спокойно могат да се конкурират с чудесата на утвърдените религии. ДА!

Това е науката Магия. За тази наука се казва, че нищо не може да и устои, защото владее стихиите, господарка е на любовта и омразата, знае езика на небесните тела и може да дарява красота и грозота. В основата на магията стои науката,както в християнството е заложена любовта. Магическата сила на Маг Вили е помагала на хиляди хора. Може да помогне и на Вас. Тя дарява изцеление от неизличими болести, хармония и любов в семейството, намиране на така желания любим човек, придобиване на късмет и щастие. Дори и печалба в хазарта. Неговата магическа сила успешно ще развали и негативните влияния кам вас.

Събиране на разделени двойки, отключване на късмет за семейство, изчиства на негатив във вашия семеен живот, изчистване на магии

Задайте своя въпрос: 0893 / 962 229 ; 0885 /260 763

ЧЕРНИ МАГИИ
В България е известно намирането на конци, косми, яйца, пера и различни заливки пред къщата или врататана отделни хора. Тези неща са направени от черните магьосници. Това са черни магии, които поставени в дворовете на “жертвите” довеждат до: разруха в семейството, загуба на късмет, болести, кражби, инфаркт, инсулт, рак и подобни ситуации в лош аспект.

Маг Вили се занимава с подобряване на вашия живот, затова спокойно може да развали тези магии и да върне щастието у Вас.

Задайте своя въпрос: 0893 / 962 229 ; 0885 /260 763

ЛЮБОВНИ МАГИИ
Любовната магия се използва, когато някой мъж, жена, момче, момиче не е забелязало човека, който го обича.

При изпозването й, тя служи за повишаване на вниманието и чувствата на един човек към друг. Тя не е вредна магия, дори не може да се нарече такава, защото служи за хармонизиране на света около двама души завладяни от любовта.

Маг Вили успешно е свързал доста двойки. Много хора откриха любовта с помоща на Маг Вили. Това не е грях, защото в основата на нашия свят стои любовта.

Задайте своя въпрос: 0893 / 962 229 ; 0885 /260 763

ПОЛЕЗНО

ВЪВ ВСИЧКИ РЕЛИГИИ НАЙ-ГОЛЯМ ГРЯХ СЕ СМЯТА ЛИПСАТА НА РАДОСТ.

Това е лесно обяснимо, тъй като хората, които не се радват на живота често изпадат в депресии, прибягват към алкохол, наркотици и за съжаление в не редки случаи и до самоубийство. По принцип това е най-страшния грях.

Във своята практика, която е от повече от 20 години, аз се обръщам към светците (Бог Исус Христос, Дева Мария, Св. Николай Чудотворец, Св. Георги. Разбира се сега няма да изброявам всички светци, тъй като всеки от тях ни помага при различни проблеми). С тяхната божествена сила и моята дарба помагам на всички Вас, които ми се доверявате. Помогнала съм на хиляди хора – мога да помогна и на Вас. Дарявам изцеление от тежки болести (в основата на които стоят черни магии за болест, лошо общо физическо състояние, депресия). Помагам за постигане на хармония и любов в семействата Ви, намиране на така желания любим човек, отключване на късмет и щастие. Мога да помогна и за това да имате по-добри парични постъпления. Моята сила успешно разваля негативните влияния насочени към вас!

Ясновидството е дарба и необясним феномен.

КОНТАКТИ

МАГ ВИЛИ – ЯСНОВИДКАТА НА БЪЛГАРИЯ

Задайте своя въпрос: 0893 962 229 ; 0885 260 763

За автора