“Макском” ЕООД – Производство на велосипеди

ЗА НАС

bike-logo“Макском” ЕООД е един от най-големите производители на велосипеди в Източна Европа. От създаването на компанията през 1996 година, непрекъснато развиваме и разширяваме своя бизнес. През 2001 година отбелязваме първия износ на велосипеди собствено производство за страните от ЕС, а от тогава над 95% от цялата продукция на дружеството намира своята реализация имено на тези пазари.

Днес, Макском ЕООД е част от холдинга MAXEUROPE, с производственo-складова база разположена на 40 000 кв.м. застроена площ и капацитет от над 400 000 велосипеда годишно. Успяхме да постигнем това, благодарение на устойчива политика насочена към непрекъснати инвестиции в развойна дейност и човешки ресурси. Това ни дава възможност да постигнем бързина, надеждност, гъвкавост и постоянно качество.

Така добавяме стойност за всеки наш В2В клиент, като предлагаме индивидуални решения; прахово, мокро с бои на водна основа и мокро с бои на солвентна основа; складиране преди експедиция в собствени складови бази; изпитване на възли, детайли и крайния продукт в собствена лаборатория, и други преференции. В резултат на това създадохме две собствени, велосипедни колекции, които предлагаме както на крайните клиенти, така на нашите ОЕМ партньори с възможност за кустомизация по собствена спецификация.

Правим всичко това с ясната визия да насърчаваме радост от движението и едно по-добро и отговорно отношение към природата. Затова сме си поставили и мисията непрекъснато да подобряваме управлението на всички процеси в нашата компания и с нашите партньори, за да надхвърлим очакванията на нашите клиенти и средата, в която работим.

Sprint е марката с най-големи традиции на Макском ЕООД. От основаването на дружеството, Sprint е носител на ценности като качество, надеждност, бързина и гъвкавост, които са високо ценени от нашите В2В партньори. В следствие на репозиционирането, през което марката премина, нейната колекция е съставена от над 40 модела в 7 категории алуминиеви и карбонови велосипеди. Днес, велосипеди Sprint се характеризират с изключителна надеждност, високо качество, съвременни технологични решения и стилен дизайн, което ги превръща в търсен продукт от търговци, дистрибутори, професионалисти и любители колоездачи

Макском ЕООД е член на „Съюз произведено в България” и „Асоциация на производителите на велосипеди в България”, част от европейската асоциация на производителите на велосипеди „CONEBI”.

ГАЛЕРИЯ

small_BIKESPORT_ELEGANCEfsmall_Solid_Mistiquesmall_R7_RACE_29_2017small_R7_PRO_29_2017small_R7_ELITE_29_2017small_R6_29_2017small_R6_27.5_2017_small_BIKESPORT_MAVERICK_blacksmall_BIKESPORT_ELEMENT_20
КОНТАКТИ

“Макском” ЕООД – Производство на велосипеди- maxcombike.com; bikesport.bg

Адрес: гр. Пловдив, Голямоконарско шосе № 1
Тел.: 032 600 888
Факс.: 032 940 006
Е-mail: info@maxcombike.com

Текст и изображения: maxcombike.com

За автора