Мераков метал ЕООД

ЗА НАС

01Мераков метал ЕООД, приемник на създадената през 1994 год. фирма ЕТ Тодор Мераков, е специализирана в изработка и монтаж на изделия от ковано желязо и други метални изделия, предназначени за екстериорно и интериорно оформление на сгради.

Производствената база на Мераков Метал е разгърната в гр. Асеновград, само на 19 км от Пловдив. Там работи отговорен екип от изпълнители, които влагат цялото си усърдие и усвоени умения в изработката на изделия от ковано желязо с отлично качество. Направени с усет към детайла, по проект на клиентите или по предложени от фирмата модели, металните изделия и конструкции се отличават с ярка индивидуалност. Ръчното оформление и изковаване на различните по големина и форма профили ги прави изящни метални пластики. Богатата гама модели, по които се изработват изделията, задоволяват и най-претенциозните вкусове на клиентите. В тях умело са съчетани традицията и съвременните модерни елементи.

Залог за прецизността в работата е името на собствениика – г-н Тодор Мераков.

Мераков Метал произвежда и монтира следните изделия от ковано желязо
• портални и гаражни врати, с автоматика за тях
• огради, парапети, входни маркизи, вити и криви стълби, решетки
• олекотени метални конструкции за навеси и перголи
• метални конструкции
• мебели и аксесоари от ковано желязо – цветарници, легла, столове, маси и в комбинация с други материали като стъкло, дърво, мрамор
• обзавеждане за магазини

Металните изделия и конструкции на Мераков Метал можете да видите във всички краища на България – хотели в курортите по Черноморието, планинските курорти, банки, административни сгради, магазини и увеселителни заведения, частни домове и вили, обекти, намиращи се в София, Пловдив, Пазарджик, Хасково, Бургас, Созопол, Царево, Карлово, Хисар, Стара Загора, Ловеч и редица други места.

Стилът на работа дава множество предимства като – кратки срокове, точна изработка и отлично качество, което оформя конкурентни цени, а натрупаният повече от 20-годишен ефективен опит дава на фирмата самочувствието и на лидер в този бранш.

Желаете да поръчате изделия от ковано желязо или други метални изделия или конструкции – позвънете и поискайте оферта от Мераков Метал!

ПРОДУКТИ

Мераков Метал е доказана фирма за производство на изделия от ковано желязо в България. Продуктовата гама ковани изделия включва огради, дворни врати, плъзгащи портали, решетки, мебели и аксесоари от ковано желязо, вътрешни и балконски парапети, френски прозорци, навеси, шатри, пейки, олекотени метални конструкции за навеси и перголи, разнообразни маси и столове, цветарници, легла, спални и много други изделия от ковано желязо изработени от майстор ковач. Фирмата предлага изработка на изделия ковано желязо по поръчка и модел на Клиента или по избрани модели от каталога на фирмата.

ГАЛЕРИЯ

1040(1)3058(1)306130663072307830833085
КОНТАКТИ

Мераков метал ЕООД – www.merakovmetal.com

Адрес: гр. Пловдив – Офис Мераков Метал
Тел./факс: 032 644 688

Асеновград – Производствена база
Адрес: гр. Асеновград, ул. Горноводенско шосе 71
мобилен: 0887 755 862, 0887 755 610
Е-mail: office@merakovmetal.com

Текст и изображения: www.merakovmetal.com

За автора