“Мултико” – Професионално фолио

ЗА НАС

logoФирма ” Мултико “- се занимава с Доставка и монтаж на професионално фолио за сградни прозорци и витрини, фолиото е на фирма LLumar което е американско по произход фирмата издава сертификати гаранции за качеството и монтажа на фолиото.

Фолио за сигурност и безопасност на вашата сграда

В днешния свят, престъпността, вандализма, тероризма, природните бедствия и ежедневните злополуки са реална опасност.

Произведени от дебел здрав полиестер свързан с яки лепила, защитно фолио създават оптически прозрачна и същевременно мощна бариера, която помага стъклото да остане на място в случай на разрушаващо въздействие. Опасността от счупване при земетресения, бури, летящи предмети или случайни удари многократно се намалява. също е идеален за места с голям трафик чиито стъкла или витрини са застрашени от вандализъм или кражби от типа ” чупи и граби”. Защитното фолио за сигурност много често се среща и под името “бронирано фолио”, “невидим щит” и противоударно фолио.

Защитното фолио за сгради на се характеризира с по-голяма дебелина от останалите фолиа.То е самозалепващо се, а най-тънкото защитно фолио е и термосвиваемо. В повечето случаи “бронираното фолио” е прозрачно, но предлага и затъмнено фолио, което в повечето случаи има приложение при тонирането на автомобилни стъкла. Вие можете да избирате между различни дебелини, които покриват различни стандарти за издръжливост. предлага и защитно фолио за сгради, което покрива стандарти, които се изискват от банки, заложни къщи и златарски ателиета.

Заедно със защитата на стъклото, противоударното фолио осигурява и UV защита, чрез която то предпазва вас и вашите скъпи вещи. За разлика от другите фолиа защитното фолио изисква повече време за поставяне и по-големи усилия. Монтаж на такъв вид фолиа трябва да се осъществява само от опитни монтажисти, които са работили с подобен продукт, поради тази причина цената му е по-различна от монтажа на обикновено фолио.

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩО ФОЛИО

Енергоспестяващо фолио за стъкло на може да подобри ефективността на почти всяко остъкляване, като осезаемо намалят изразходваната енергия особено в моменти на върхово потребление. Професионалните енергийни одитори прогнозират, че сграда обновена с енергоспестяващо фолио на може да реализира годишна енергийна икономия от 24% чрез подобрени ОВК показатели и да намали въглеродните емисии при среден срок на изплащане от три години! Много голяма част от фолиата за сграда (в.т.ч. декоративно фолио, защитно фолио, отразяващо фолио, антиграфитно фолио и фолио за uv защита) и автомобилните фолиа на имат способността да намаляват енергийните разходи поради способността им да блокират слънчевата топлина и енергия. Фолио предлага над 99% uv защита на използващите го.

Освен, че има фолио със способността да блокира uv лъчите, е създал и патентовал изолационно фолио, което може значително да намали разходването на топлината през студените месеци.

Как работи фолиото за прозорци
Направени от здрав полиестерен ламинат и свързващи покрития, енергоспестяващите фолиа за стъкло на могат да Ви предложат:

  • Намаляват затоплянето от слънчевите лъчи до 85%;
  • Спира 99% от увреждащите UV лъчи;
  • Подобряват комфорта на обитателите, като намаляват блестенето и топлината;
  • Ниско-емисионните (Low-E) фолиа подобряват изолационните свойства с цел целогодишни икономии;
  • Подобряват стила на вашата кола или на вашата сграда/дом;
  • Намаляват годишните Ви разходи за гориво/енергия;
  • Могат да се самоизплатят до 3 години;
  • Слой против надраскване и дългогодишна гаранция;
  • Най-високото качество;
ДЕКОРАТИВНО ФОЛИО

Декоративно фолио е фолио за сграда, което спомага да творите. Чрез декоративно фолио за стъкло Вие можете да постигнете неописуема атмосфера с повишен комфорт и уют и лично пространство за всеки. СанСек ЕООД, официалният дистрибутор и вносител на за България предлага над 30 различни вида декоративно фолио с различни цветове, чрез които можете да осъществите вашите интериорни желания. Чрез различни нюанси от нашето цветно фолио можете да постигнете отлични резултати. Декоративно фолио е самозалепващо и е много лесно за монтаж.

Макар че ефектът изглежда поразителен, гравираното стъкло е трудно и скъпо за инсталиране и поддръжка. Промяната на гравирано стъкло е почти невъзможна, а почистването може да бъде проблематично.

Точно обратното – професионално монтираните фолиа за украса могат да възпроизведат външния вид и усещането за гравирано стъкло само за част от цената и могат да бъдат почиствани с обикновени препарати за стъкло. Заедно с това те лесно се подменят и Ви позволяват да обновявате дома или офиса си без да има нужда от подмяна на прекалено скъпите гравирани стъкла. По този начин декоративно фолио за сгради въпреки, че не е енергоспестяващо има способността да Ви спести голямо количество разходи.

ГАЛЕРИЯ

123456
КОНТАКТИ

“Мултико” – Професионално фолио

Адрес: гр. София, ул.Орлица , бл. 31Б , вх.Б
Моб. тел.: 0887 833 218

За автора