“На Тъмно” – най-голямата търговска мрежа за алтернативен начин на живот

ЗА НАС

storelogoupadted“На Тъмно” – най-голямата търговска мрежа за алтернативен начин на живот в България. Марката е създадена през 1994 г като наследник на поредица от музикални прояви под наслов”На Тъмно”, като от 2001 г е официално регистрирана в Патентно ведомство на България. Основател и създател на марката е Николай Тодоров – Ник.

Началото:

Първият магазин е отворен през 1994 г във Варна. Като отговор на нарастващите потребности на алтернативните тийнейджъри по това време, “На Тъмно” създава уникална смесица от продукти, предлагането им в магазините, организирането на концерти, партита, ревюта , фестивали. Създавайки и развивайки връзката между музикалните стилове, модата, начина на живот на съвременните младежи, “На Тъмно” се превръща в емблема на градската култура. Днес, повече от 21 години ние работим с хъс и желание за нови възможности, нови приятели, достигане на нови хоризонти. Екипът на компанията е изграден от млади хора, носещи в сърцата си идеите на нашите послания!

Мисия:

Нашата мисия през годините е насочена към пълното удовлетворяване на интересите на младите хора в България, приели алтернативния начин на живот и забавление за свое мото. Ние прокарваме и утвърждаваме нови идеи под формата на продукти, цялостна визия и концепция за това как да бъдем различни!

Насоки:

МОДА

Търговска верига „На Тъмно” разработва свои авторски колекции от облекла и аксесоари. Марките NTMN и Mиш Маш са част от портфолиото на компанията. Колекциите включват актуални модели панталони, гащеризони, тениски, пуловери, анораци, ризи, суичери и др. По-голямата част от дрехите се изработват изцяло в собствени модни ателиета на територията на България.

ТЪРГОВИЯ

Търговската ни дейност се осъществява чрез магазините “На Тъмно” – продажби на дребно, двата ни офиса във Варна и София – продажби на едро, както и в интернет пространството чрез www.natamno.com. ” На Тъмно” работи в тясно сътрудничество с други международни търговски вериги на територията на Европа.

Първият магазин е създаден през 1994 г в град Варна. Последователно магазини се отварят в Добрич, Русе, Плевен, София, В.Търново, Стара Загора, Пловдив, Бургас и Благоевград. В магазините освен облекла се продават допълващи аксесоари и стоки, целящи създаването на пълната визия на един алтернативен млад човек на възраст от 15 до 35 години. Продуктите са внимателно подбирани от търговските мениджъри на фирмата, много от тях се появяват за първи път на българския пазар именно в търговската мрежа “На Тъмно”. Фирмата работи като изключителен представител за България на следните марки: „Montana Colors” – Испания – материали за графити, On The Run – Германия– маркери за графити, GROG – Италия, материали за графити, STARGAZER – Англия, козметика за коса. В мрежата „На Тъмно” се разпространяват още: продуктите на DARKMOON – бижутерия за тяло и бижутерия от стомана, МАНИЯ – спортни обувки. Специално място в магазините е отделено на лицензните стоки и артикули с музикална насоченост – тениски, чанти, нашивки, шапки, колани и други аксесоари с изображения на актуални групи и изпълнители.

УСЛУГИ

Татуировки и боди пиърсинг– като част от неформалната култура в България, “На Тъмно” представлява най-голямата верига професионални студия за татуировки и боди пиърсинг в страната. Екип от млади и обучени специалисти е гаранция за качествени услуги и приятелско отношение. ТАТТОО артистите на „На Тъмно” са отличавани с награди в националния ТАТТОО фест. Студията на фирмата функционират във Варна, Добрич, Плевен, В.Търново, София, Пловдив, Благоевград.

Билети за концерти –магазини „На Тъмно” са единствената национална мрежа за разпространение на билети за концерти и други мероприятия, предлагаща услугите и на четирите национални оператора – TicketPro, Ticket Portal, Eventim и Ticket Logic.

ЗАБАВЛЕНИЕ – “На Тъмно” организира, спонсорира, подкрепя и участва в редица музикални, спортни , алтернативни и неформални мероприятия и фестивали с цел популяризиране на идеите заложени в цялостната ни концепция. Част от събитията проведени с участието или съдействието ни са „SPIRIT OF BURGAS” – международен музикален фестивал, Национален графити фестивал, Беглика фест, други национални и регионални мероприятия.

МЕДИИ – “На Тъмно” е запазена търговска марка в отделен клас за медийни предавания, рубрики, както и части от тях. В тази връзка през годините “На Тъмно” участва, продуцира и реализира телевизионни, радио и други медийни прояви.

ИНТЕРНЕТ – “На Тъмно” разработва, поддържа и развива собствен сайт от 2004 година. Функциите на виртуалната медия са в 3 насоки – информационна, развлекателна и рекламна. Паралелна форма на търговия и реклама е Интернет магазин “На Тъмно”. С поддръжката и развитието на виртуалната медия се занимава дизайнерски екип на фирмата.

СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

В унисон с правилата за работа в рамките на Европейския съюз, ние се стремим да спазваме всички изисквания за екологично производство и търговия. По-голямата част от продуктите, предлагани във верига магазини „На Тъмно” са произведени в България или страни от Европейския съюз. По този начин, изплащайки заплати, данъци и всички дължими налози тук, в България, ние сме убедени, че подкрепяме Европейската и национална икономики.

ГАЛЕРИЯ

mainpage_B1_09_09_2016mainpage_B1_23_03_2017_copymainpage_B1_23_01_2017mainpage_B1_22.04.2016-3mainpage_B1_21_12_2016mainpage_B1_19_12_2016-2mainpage_B1_16_02_2017(2)mainpage_B1_12.03.2016-1mainpage_B1_11_11_2016_2_portable_speakermainpage_B1_11_11_2016_1_animemainpage_B1_09_12_2016
КОНТАКТИ

“На Тъмно” – най-голямата търговска мрежа за алтернативен начин на живот – www.natamno.com

Централен офис – Варна

Адрес: гр. Варна, ул. “Д-р Стойчо Йорданов” 13
Тел: 052 335 801
Моб. тел.: 0877 885 244
Е-mail: contact@natamno.com

Текст и изображения: www.natamno.com

За автора