Неотрейд – Дограма Монтана

ЗА НАС

нНие сме лицензиран производител на прозорци и врати на германската фирма КБЕ

Неотрейд е компания със 11 годишен опит при производството на качествени прозоци,врати и щори, и изцяло е насочена да задоволи и най-взискателните клиенти.

 

 

ПРОЗОРЦИ

Удобство, комфорт, сигурност, свободно пространство. Тези понятия стоплят сърцето на човека и той си мисли веднага за собствените четири стени, където може да си създаде истински уют. Към качествените “собствени четири стени” принадлежат също така качествени прозорци, които позволяват съвременно качество на живот в неговото съвършенство.

PVC прозорците с профили на KBE предлагат всички предимства, които днес можете да очаквате от един прозорец.

Превъзходна топлоизолация

От коефицента на топлопреминаване се определя способността на дограмата да превежда топлина или големината на топлинните загуби – нещо, от което до голяма степен зависят сметките ни за отопление. Колкото по-малък е този коефицент, толкова по-малко ще бъдат загубите на топлина през прозореца. Важно е да знаем, че коефицентът на топлоотдаване на стените и на дограмата трябва да бъде изравнен. За постигането на този ефект можете да се доверите на съветите на нашите специалисти.

Перфектна звукоизолация

Всички знаем, че шумът, особено в големите градове, прави собственото ни жилище крайно некомфортно място за почивка и отдих, а освен това трайно уврежда здравето ни. С KBE градът остава далеч.

Водоустойчивост

Това са показателите, които определят степента на защита, която прозорецът дава при проливен дъжд. Тестовете, правени на профила KBE, на базата на които са издадени и съответните сертификати за качество, показват, че водата не прониква.

Въздухопроводимост

С прозорците на KBE можем да забравим за теченията. Специалистите на KBE разработиха и специална вентилационна система “KBE-REGEL-air”, която позволява естествена циркулация на въздуха, без да се образуват нежелани въздушни потоци, застрашаващи здравето ни. Това е система която се грижи за здравословния климат в жилището дори когато не сме у дома. С 2-степенно регулиране на ветронапора. Регулира влагата в помещенията и свежда до минимум риска от образуване на мухъл!

Здравина на ъглите /заварките/

Това е свойство на компонентите, от които е съставен профилът, да се запоят здраво. Заводът KBE разполага със собствена лаборатория, в която веднъж дневно се правят тестове за здравината на заварката. Изпитанието се прави на специален стендер. Изискванията по европейския стандарт са заварката да издържа на 3700 Нютона натоварване. Профилите на KBE издържат на 4700 Нютона, с което значително надвишават европейските норми.

Здравина на профила

Основната съставка, която дава здравината и устойчивостта на профила на UV лъчите, е титанов двуокис. Ако тази съставка липсва или е в намалено количество, профилът се напуква, нацепва и пожълтява. Естествено, вие не можете да направите химичен анализ на профила в домашни условия. Затова разумният човек не пести в случаите на дълготрайни инвестиции, тъй като икономиите на дребно впоследсвие излизат твърде скъпо. За да избегнете този проблем, ние ви съветваме да изисквате съответните сертификати за качество, както и документи, удостоверяващи произхода на профила.

Повишена взломо-устойчивост

При прозорците с профили на КВЕ -70 мм /пет камерни/ влизането с взлом в жилището е допълнително затруднено, тъй като профилът позволява монтирането на обков с допълнителна защита поради по-голямата дълбочина на монтажния канал – фалца на крилото.

Екологично чист продукт без съдържание на олово

Влаганият в производството химически стабилизатор на калциево-цинкова основа ни гарантира здравословен начин на живот , кото с това се избягва избягва употребата на олово запазвайки здравината и устойчивостта на профила. Най-новата 88-милиметрова система се характеризира с безоловни „greenline” стабилизатори в новия материал, както и със завишен дял на рециклирания материал в ядрото на профила, с което Профайн дава своя принос за опазване на околната среда.

Защити и сертификати за качество

Профилът KBE има над 25 сертификата за качество. Производството на профилите е подложено на непрекъснат контрол от страна на национални и интернационални институти за изпитания. Всеки профил KBE има защитна маркировка, по която може да бъде установена датата, часът и смяната, произвела съответния профил. KBE няма източен и западен стандарт, както и дъщерни заводи в други държави. Профилите се произвеждат само в Берлин и пристигат до съответната фирма-производител с директен внос. По този начин могат да бъдат проследени съответствията между PVC и усилващи профили, което е гаранция за качеството на крайния продукт.

Икономичност

Икономичността е особен плюс на прозорците система KBE. Те са дълготрайни, устойчиви на атмосферни влияния, лесни за поддръжка и експлоатация. С тях си спестявате труда от боядисване и лакиране.

Многообразни като живота

Всеки човек е различен. За щастие това прави света така пъстър. И колкото различни са хората, толкова различни са техните претенции по отношение на формите и цветовете. Дали прозорци с шпроси, кръгли или арковидни, еднокрили или многокрили, триъгълни прозорци – с KBE всичко е възможно. Многообразието на форми дава свобода на вашата индивидуалност. А с широкия спектър на цветове и декори с имитация на дърво имате допълнителна възможност да придадете на своя дом съвсем индивидуален характер.

ВРАТИ

Интериорни врати “SAPELI”

Без значение дали вратите са за частен дом или обществена сграда, те трябва да отговарят на определени изисквания за качество. Неотрейд предлага интериорни врати за обекти от всякакъв тип, предвидени да издържат на големи натоварвания. Сред богатия избор се намират интериорни врати с красив и уникален дизайн и здрава конструкция. За своите нужди клиентите могат да избират различни по функционалност и визия врати.

Ламинатни врати
Врати с естествен фурнир

Това са луксозни интериорни врати, които са покрити с фурнир от естествено дърво. Всяка врата придобива собствено излъчване и визия според желанието на клиента. Естествените материали допринасята за уюта на помещенията чрез мекото и успокояващо излъчване на дървесината, затова много хора предпочитат врати с естествен фурнир.

Ламинатни интериорни врати

Много красиви и устойчиви, покрити с ламинат, имитиращ до съвършенство естествените материали. Значително по-евтини от дървените врати, те осигуряват красота и дългогодишна устойчивост. Перфектното решение за жилища с малки деца или натоварени офиси е изборът на ламинатни интериорни врати заради високата износоустойчивост.

Плъзгащи врати

Много видове плъзгащи интериорни врати за различни помещения. Възможност за изработка по индивидуален проект. Удобни, здрави и функционални плъзгащи врати, чрез които се спестява място и се осигурява уникална визия на помещенията.

Интериорни врати за панелки

Смяната на врати в панелни жилища е сложен процес, при който голямо затруднение създават отлятите метални каси на старите врати. Ние предлагаме технологично решение, при което монтажът на новите врати се осъществява без къртене. Новите интериорни врати за панелки не намаляват ширината на отвора, като така не се нарушава комфорта в жилището.

Специалистите на Неотрейд могат да намерят оптималното решение за монтаж на интериорни врати за всеки дом, офис или обществена сграда. При нестандартни обекти се изработват врати по индивидуален проект, с различна форма или конструкция. Всички врати от каталозите на Неотрейд са с гарантирано качество. Устойчивостта, здравината и функционалността на вратите отговарят на одобрените европейски стандарти. Според нуждите на помещенията се изработват и врати със специални качества, като противопожарна устойчивост, топло и шумо изолация и други, покриващи различни нормативни изисквания.

Интериорни врати “PORTADOORS”

Вратите с марката ПОРТА, ще Ви въведат в най-новите постижения на стилистиката, дизайна и технологиите, касещи вратите. Със сигурност, сред това богатство от предложения, ще можете да направите своя избор, благодарение на който да създадете Ваша собствена история. Всички модели притежават най-високо качество на изработката, както и надежност при употребата им.

Интериорни врати с CPL покрития

Много красиви и устойчиви, покрити с CPL, имитиращ до съвършенство естествените материали. Значително по-евтини от дървените врати, те осигуряват красота и дългогодишна устойчивост. Перфектното решение за жилища с малки деца или натоварени офиси е изборът на ламинатни интериорни врати заради високата износоустойчивост.

Плъзгащи и сгъваеми врати

Много видове плъзгащи интериорни врати за различни помещения. Възможност за изработка по индивидуален проект. Удобни, здрави и функционални плъзгащи врати, чрез които се спестява място и се осигурява уникална визия на помещенията. Има възможност вратите да се изработят както като сгъваеми така и като криещи се в стената като за последните това трябва да се предвиди при строителството или да се ползва широк отвор който да се стесни.

Защо варират цените на вратите?

Позвънете за цена
От какво се определя цената на врата?
Цената включва: табла(крило),каса Порта систем, первази,брава, уплътнение и три полушарнирни панти.Крайната цена се определя след конкретен избор на модел , покритие и пълнеж на таблата и уточняване на размерите на зидарските отвори. Предлагаме вземане на размери и консултация на място от специалисти, както и професионален монтаж (демонтаж) на вратите с включено гаранционно обслужване.

ГАРАЖНИ ВРАТИ

Секционни гаражни врати

Удобството и сигурността при употреба, елегантният дизайн, използването на най-новите технологии в съответствие с европейските норми за сигурност, както и широката гама аксесоари превръщат гаражните врати в идеалното решение за вашия гараж.

ГАЛЕРИЯ

10157189_929840550384217_8325114910640481628_n10636428_929840493717556_7604587054245943129_o10887593_929840517050887_7976323549948836295_o10945124_929840453717560_7592746820931010970_o10945687_929840353717570_2365120290162403747_o10960293_929840543717551_2016762730958471110_o10968594_929840587050880_7526135448509796048_nUntitled
КОНТАКТИ

Неотрейд – prozorec-montana.com

Адрес: гр. Монтана, Веренишка 64А
Моб. тел.: 0888 877 003; 0885 811 607;
Тел.: 096 32 89 05; 096 30 50 05
E-mail: neotrade@mail.bg

Текст и изображения: prozorec-montana.com

За автора