Оварас – Вендинг Автомати

ЗА НАС

ожСтремежът да поддържаме услугите си на най-високо ниво, както и индивидуалния подход към всеки клиент, независимо от сферата му на дейност, са едни от главните ни приоритети.

Това, което ни мотивира е целта ни да задоволим изискванията на клиентите ни на 100%.

Измисляме гъвкави решения за всяко едно пространство дали ще е офис, лечебни заведения, фабрики, шопинг центрове, бензиностанции, паркови пространства. Непрекъснато развиваме иновативни продукти и се стремим да предоставяме на пазара все по-нови и разнообразни услуги.
Историята ни
Оварас Груп е с 45 годишна история. Започнахме като търговска къща, бързо израстнахме като главен дистрибутор на луксозни марки на часовниците Оmega и Levi’s.
През 1999 Оварас получи екслузивите дистрибуторски права за Bianchi вендинг автоматите.

Като нови в тази сфера, решихме да експериментираме и разположихме един автомат за кафе пред магазина ни на Левис на булевард Витоша.

Не възлагахме големи очаквания. Но какво се случи… След няколко часа един човек дойде да се оплаче, че машината била блокирала и не приемала монети.
Когато проверихме се оказа, че кутията за монети е препълнена и трябва да се изпразни, за да продължи да работи машината.

Така през годините ставайки ексклузивни дистрибутори на продуктите на Кока Кола и Нестле се утвърдихме на пазара като водеща компания в областа на Вендинга.

GREENBAR

Вдъхновение за всеки

Greenbar е иновативна концепция, основаваща се на нашия опит и желание да създадем една успешна, гъвкава и семпла платформа в услуга на всички.

Платформа, отличаваща се от всичко познато на пазара, изключително практична и лесна за употреба, задоволяваща и най-изисканите вкусове с прецизно подбрани продукти.

Комбинирали сме познатите практики от ползването на напълно автоматизирани плат-форми, със свободата да съчетавате продуктите, отговарящи на вашите индивидуални предпочитания и да получите любимата си напитка на работното място.


Компактен дизайн

Концепцията на Greenbar, осигурява вариации от вкусове – гурме кафе и чайове, като при интерес предлагаме асортимент от свежи плодове и здравословни продукти.

Greenbar е компактна платформа, предлагаща дизайн съвместим с всеки офис. Разполага с достатъчно място за съхранение на всички консумативи, както и вграден кош, за поддържане на добра хигиена. Така денят минава с усещането, че сте пренесли малка частичка от домашния уют и атмосфера на работното място.

За повече информация се свържете с нас >>

HAPPY DRAGONS

Шоколадови бонбони
в чашка!

Нестандартно решение за предлагане на бонбонки в чашка от магическия свят на дракончетата.

С докосването на бутона, вкусните шоколадови бонбонки с цветна глазура подскачат и изпълват пъстрата чашка, под възхитените погледи на децата и всички наоколо.

Оригиналната визия на машините и забавните герои Макс и Мини, увличат малки и големи.