„ОВЧАРОВ И ПАРТНЬОРИ” ЕООД – Счетоводни услуги София

ЗА НАС

schetovodstvoНие сме екип от професионалисти, с необходимите знания, умения и опит в областта на счетоводството и правото.

Нашата цел е да бъдем в полза, както на хората решили да стартират свой бизнес, така и на предприемачите, които вече имат изградена търговска дейност.

„ОВЧАРОВ И ПАРТНЬОРИ” ЕООД е със своите клиенти от момента на консулатацията по избор на най-удачната правна форма за стартиране на бизнес, до подаване на годишния финансов отчет на регистрираната вече фирма.

 

УСЛУГИ

„ОВЧАРОВ И ПАРТНЬОРИ” ЕООД предоставя на своите клиенти пълна гама от счетоводни услуги на атрактивни цени. Специален акцент е поставен на счетоводното обслужване на юридически лица със стопанска и с нестопанска цел: подаване на всички видове декларации, изготвяне на финансови и други отчети, регистрация по ДДС, представителство пред НОИ, НАП, НСИ, Министерство на правосъдието, КЗЛД и др.
„ОВЧАРОВ И ПАРТНЬОРИ” ЕООД предоставя счетоводно обслужване и на физически лица, включващо подаване на годишни декларации, консултации по трудови, осигурителни и пенсионни въпроси.
„ОВЧАРОВ И ПАРТНЬОРИ” ЕООД предоставя на всички свои клиенти персонално отношение и внимание към всеки проблем, а за Вас остава да се концентирате в осъществяване на бизнес целите си.

КОНТАКТИ

„ОВЧАРОВ И ПАРТНЬОРИ” ЕООД – Счетоводни услуги

Адрес: гр. София, ж.к. Надежда, бл. 151, вх. Б
Моб. тел.: 0888 397 890
E-mail: ovcharov_partners@ abv.bg

За автора