“Олимпос-99″ ООД – Маслини и Зехтин

ЗА НАС

Olimpos“Стефаника” ООД /в съместна дейност с “Олимпос-99″ ООД/ е представител за България на маслините “ДЕЛФИ” и “ИНТЕРКОМ”, зехтин “АРГОЛИС” и ориз и варива “АГРИНО”. Имаме регистрирана и собствена търговска марка – ОЛИМПОС-99″. От централния склад и офис в Благоевград и склад и офис в София, обслужваме клиенти като Кауфланд България, Карфур България, Пикадили Делез груп, ТВ Европа, ХИТ, ЦБА и много други..

Фирмена политика: Качеството е основната ни цел!

Продуктите, които предлагаме са с отлично качество и на конкурентни цени. Произведени са от водещи в своята област фирми, сертифицирани за контрола на качеството /HACCP, ISO 9001:2000, ISO 22000:2005, BRC GLOBAL STANDART CERTIFICATE, TUV/.

С грижа за нашите клиенти!

Годишната програма, която правим, ни дава възможност да осигурим на клиентите си пълната ни гама продукти и желаните количества през цялата година. Изключително богатият ни асортимент и различните и удобни за всеки клиент опаковки, постоянството в качеството и възможността за доставка “до вратата” на клиента, ни правят предпочитан и сигурен партньор за Вас!

ЗЕХТИН

Студено пресован зехтин “EXTRA VIRGIN” със златистозелен цвят, нежен вкус и аромат. Предлага се в стъклена бутилка “MARASCA” от 0.250, 0.500 и 0.750 л., бутилка PET от 1 л. и мет.тенекия от 5 л.

Рафиниран зехтин за ценители – предлага се бутилка /PET/ от 1 л. и мет.тенекия от 5 л.

Зехтин тип “ПОМАС” от костилките на маслините – предлага се бутилка /PET / от 1 л. и мет.тенекия от 5 л.

Салатен зехтин – специално прецизиран микс от студено пресован зехтин “EXTRA VIRGIN” и слънчогледово олио в бутилка /PET/ от 1 л. и мет.тенекия от 5 л.

МАСЛИНИТЕ

Маслините с търговска марка “ДЕЛФИ”, “ИНТЕРКОМ” и “ОЛИМПОС-99″ са внимателно подбрани от изкупуването им в най-плодородните географски области в Гърция до преработването с контрол на 16 нива на производствения цикъл. Нашите клиенти могат да опитат много и различни видове маслини, получени от трите основни сорта – кръглите тип “АМФИСА”, продълговатите и месести “ХАЛКИДИКИ” и добре познатите в цял свят с лилавия си цвят и бадемовидна форма “КАЛАМАТА” /каламон/

Черни оксидирани маслини

Предлагаме всички размери цели с костилка, без костилка и рязани на шайби в херметически затворени стерилизирани консервени кутии от 5, 2.5 и 2 кг., което гарантира запазването на вкуса максимално дълго време. За удобство на клиентите предлагаме и опаковки от 0.200 и 0.465 кг. с EASY OPEN капак. От скоро предлагаме и нова опаковка – 1.750 кг. за цели маслини и 1.560 кг. за маслини без костилка и нарязани.

Натурални маслини

Натуралните маслини от трите сорта се предлагат във вариант цели, без костилка, нарязани, стафидирани /изсушени и без саламура/ или пълнени с бадем, чесън, червена чушка или паста от червена чушка, люта чушка jalapeno, сушен домат и др. Опаковките са разнообразни – бидон 150 кг., тенекии от 10, 13, 5, 4 кг., бурканчета от 0.370 мл. и вакуум от 5 кг. за стафидираните маслини.

За вашият изтънчен вкус предлагаме и пастет от маслини в комбинация с избрани подправки и студено пресован зехтин в бурканчета от 0.190 кг. и тенекия от 4 кг.

ВАРИВА

Оризът и варивата “АГРИНО” са произведени при много високо ниво на контрол и специални условия за съхранение. Те са с изключително качество, в удобни опаковки, на всяка от които ще намерите оригинална рецепта за приготвяне. Кафяв неолющен ориз за здравословно хранене и диабетици, ароматните оризи – жасмин от тайланд и индийският басмати, ще променят представите ви за качеството и чистотата на ориза. Разнообразните варива – ЗРЯЛ ФАСУЛ ГИГАНТ, ЧЕРНО ОКО, ЕДРА и ДРЕБНА ЛЕЩА, НАХУТ и ФАВА са с гаранция за бързо и лесно варене.

ГАЛЕРИЯ

Nivo slider: no attached images, or only one attached image…

КОНТАКТИ

“Олимпос-99″ ООД – Маслини и Зехтин – olympos-99.com

Централен офис и склад:
Адрес: гр. Благоевград, Нова индустриална зона, ул. “Покровнишко шосе”
Тел.: 073 88 18 63
Факс: 073 84 07 27
Моб.тел.: 089 797 27 10

Текст и изображения: olympos-99.com

За автора