„Петровски и Николов“ ООД

ЗА НАС

лого„Петровски и Николов“ ООД е строителна компания със седалище гр.Варна. Офисът на компанията се намира на адрес: гр. Варна, улица „Райко Жинзифов“ № 44.
„Петровски и Николов“ ООД започва дейността си през 1996. Дружеството е частно с разпределение на дяловете между двама съдружници. Специализирано е в комплексно изграждане на сгради с административно и жилищно предназначение. Дружеството разполага с висококвалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове СМР и управление на строителния процес, обхващащ пълния цикъл на строителство: проектиране, изкопни работи, груб строеж, довършителни работи. Също така, по желание на клиента предлагаме дизайнерски интериорни решения.

Разполагаме със съвременна офисна база и оптимален брой специалисти в ръководната, архитектурна, счетоводната и строителна сфери. Строителството се извършва от подбрани по квалификация и професионални умения работници.

В изгражданите от нас обекти влагаме съвременни и висококачествени строителни материали и технологии, като същевремено съкращаваме сроковете за тяхното строителство. Довършителните работи се изпълняват с материали по избор от клиента. Използвайки индивидуален подход към всеки клиент, ние сме в състояние да задоволим всички Ваши изисквания, както и да Ви предложим алтернативни решения, гарантиращи сигурността на инвестицията.

КОНТАКТИ

„Петровски и Николов“ ООД – www.petrovski-nikolov.com

Адрес: гр. Варна, ул. „Райко Жинзифов“ 44
Тел.: 052 61 45 11, 052 61 43 56
Факс: 052 61 45 11
Моб. тел.: 0888 319457, 0888 319 458; 0985 006 244
E-mail: office@petrovski-nikolov.com

Текст и изображения: www.petrovski-nikolov.com

За автора