Пиано салон “Мелодия”

ЗА НАС

IMG_0037Създадохме пиано салон “Мелодия” преди близо 2 десетилетия през 1998 г. с идеята да предложим на българския пазар качествени пиана и рояли и компетентно и професионално обслужване. От тогава и до днес работим с голямо желание, упорит труд и уважение към клиентите. Тази наша политика ни изведе на водеща позиция и ни утвърди като бзспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България.

Ние сме известни с това, че сме единственият магазин в България, където винаги могат да бъдат намерени качествени пиана и рояли, както нови така и употребявани от най-реномирани световни марки в перфектно състояние.

Предлагаме любезно и професионално обслужване от консултанти с висше музикално образование специалност пиано.

Разполагаме със собствен магазин в центъра на София и склад.

Продаваме и транспортираме пиана и рояли на територията на цялата страна и Европа.

Вече 19 години развиваме успешна дейност, както в страната така и в чужбина. Имаме над 15 годишен опит във вноса на пиана и рояли от Германия, Чехия и Белгия и износ за страни като Гърция, Македония, Албания и др.

Заслужихме признанието и доверието и на чуждестранните си партньори и сме горди да бъдем официални представители и партньори на най-реномираните световни производители на пиана и рояли – С.BECHSTEIN, PETROF, SAUTER, SEILER, SAMICK и др.

Да се развиваме и да сме информирани за новото в бизнеса е важно за нас! Ето защо всяка година посещаваме Световния музикален панаир във Франкфурт, запознаваме се с новостите в музикалния бизнес, поддържаме добрите си бизнес взаимоотношения с нашите партньори и разширяваме сферата си на дейност.

ГАЛЕРИЯ

КОНТАКТИ

Пиано салон “Мелодия” – piano.bg

Адрес: гр. София, Ул. “Св. Иван Рилски” № 14
Моб. тел.: 0888 222 410
Тел.: 02 952 55 54
E-mail: office@piano.bg

Текст и изображения: piano.bg

За автора