Престиж 95 – Силистра – Прахоуловителни машини

ЗА НАС

gdsaПрестиж 95, гр. Силистра:

Престиж 95, гр. Силистра предлага
– Професионални прахоуловители
– Обезпрашителни инсталации
– Аспирационни системи за засмукване отпадъците от дървообработващи машини, пластмасови стружки, хартиени отпадъци и др.

ПРОДУКТИ

Производство на прахоуловители Явор:

Престиж 95, гр. Силистра. Прахоуловителите Явор са аспирационни уредби, които чрез засмукване освобождават обслужваните машини от отпадъците им.

Престиж 95, гр. Силистра. Филтри Явор са предназначени за събиране на неметални отпадъци: дървесни или пластмасови стружки, гранули, стиропор, хартия и намират много приложения в различни индустрии и видове производства.


Централни аспирации Schuko:

Престиж 95, гр. Силистра предлага професионално проектиране и изграждане на централни аспирации за заводи, цехове, предприятия.

Престиж 95, гр. Силистра предлага индивидуални решения във всеки един от случаите съобразно вида на производството, вида на вредните емисии, специфичните условия на производствения процес, допустимите норми на вредни вещества и емисии, и не на последно място съгласно бюджета.

Подвижни аспирации Schuko Vacomat:

Професионални подвижни аспирации Шуко (Schuko) предлагат ефективно обезпрашаване и очистване на въздуха от продуктовата гама Vacomaten тип Schuko.

Аспирации за засмукване Schuko Octopus:

Престиж 95, гр. Силистра. Аспирация за засмукване по време на шлифоване тип OCTOPUS.
С помощта на работни маси ШУКО тип Octopus създавате чисти работни места без прах и отговарящи на изискванията за дървообработващи предприятия BG (TRK с 2 мг / м прах).

Аспирации за улавяне на вредни вещества Schuko Farbmax Supermax:

Престиж 95, гр. Силистра е Официален представител за България на системи Шуко (Schuko) – Изключително широка гама от машини, инсталации, работни маси, модули и съответните части и компоненти за тях. Едно от направленията от продуктовата гама са професионални аспирации Шуко (Schuko) за улавяне на вредни вещества, пари, мъгла при боядисване.

Преса за изработка на брикети Schuko:

Престиж 95, гр. Силистра предлага професионални преси за изработка на брикети Шуко (Schuko) тип Compacto.
Пресата за брикети тип Compacto позволява използването на енергията съдържаща се в праха от шлифоването, в стърготините от рендосване и рязане на дървесина. Брикетите получени от стружките се складират на минимално пространство и отделят много калории при горене.

ГАЛЕРИЯ

prahouloviteli_headpari_05tablica2009_novo.cdraspiracii_01oktopus_01
КОНТАКТИ

Престиж 95 – Силистра – Прахоуловителни машини

Адрес: гр. Силистра 9020 , ул. Тутракан No 4
Тел./факс: 086 821 368
Моб. тел.: 0887 97 85 51

Текст и изображения:

За автора