“Прометей” – Kамини и печки

ЗА НАС

proФирма “Прометей” произвежда камини и печки вече над 15 години. Целта ни е да създаваме винаги качествени и надеждни камини и печки, за се чувствате Вие – нашите клиенти удобно, уютно и сигурно.

Екипът ни е съставен от специалисти с дългогодишен опит, а произвежданите от фирма “Прометей” камини и печки са сертифицирани по БДС и СЕ.

Предлагаме пълен цикъл на обслужване, консултиране, гаранционно и след гаранционно обслужване на закупените от нас камини и печки.

Ние пазим традициите при производство, но също внедряваме и иновации в областта – това прави камини и печки “Прометей” все по-желани като компонент в интериора както в България, така и в Европа.

ГАЛЕРИЯ

aglova-kaminakamina-stil-3kamina-stil-3-granitogresnar-tip-chugunen-plotnar-tip-staklo-podvijen-chugunen-plotpechka-mini-apechka-mini-bpechka-mini-cpodlojka-metalnaradiator-toploobmennik-s-klapakamina-stil-2-granitogreskamina-stil-1gotvarska-pechka-nar-tipgotvarska-pechka-nar-tip-chugunen-plotgotvarska-pechka-nar-tip-staklo-podvijen-chugunen-plotgotvarska-pechka-perfekt-chugunen-plotgotvarska-pechka-perfekt-podvijen-chugunen-plotgotvarska-pechka-perfekt-podvijen-chugunen-plot-s-granitogresgotvarska-pechka-praktikgotvarska-pechka-praktik-luxkamina-metalen-plot
КОНТАКТИ

“Прометей” – Kамини и печки – kamini-prometey.com

Фирмен магазин:
Адрес: гр. Търговище, ул.”Трапезица” 33
Тел./Факс: 0601/ 6 28 71
E-mail: kamini_prometei@abv.bg

Производствена база:
Община Велики Преслав, с.Мостич, ул. “Тича” 8
Моб. тел.: 0884 91 88 59

Складова база:
Адрес: гр. Търговище, Индустриална зона;
Моб. тел.: 0888 43 96 67

Текст и изображения: kamini-prometey.com

За автора