Салон G-point – София

ЗА НАС

logoСалон G-point, ще ви предложат едно приятно изживяване и ще ви накарат да се почувствате специални.

За нас всеки клиент е единствен и уникален и заслужава експертен съвет и специално внимание.

 

 

ПРОЦЕДУРИ

Почистване на лице / пилинг, почистване, лечебен масаж, д` арсонвал, маска, крем/ – 29 лв.

Масаж на деколте, шия и лице с маска 45 мин. – 25 лв.

Хидратираща терапия /четков пилинг, алгинатна маска, крем/ – 25 лв.

Регенерираща терапия – 25 лв.

Терапия Анти бръчки – 25 лв.

Успокояваща терапия за чувствителна и купорезна кожа – 25 лв.

Балансираща терапия за мазна кожа – 25 лв.

Антиакне терапия с розмарин – 25 лв.

Щоколадова антистрес терапия – 25 лв.

Четков пилинг – Тази процедура има за цел да изглади повърхността на кожата, да й придаде по-свеж и по-чист вид. Тена изсветлява, почиства порите  и кожата се гланцира. Процедурата включва почистване на лицето с лосион, ексфолиация, подходяща маска и крем – 10 лв.

Д`арсонвал – Д`арсонвализацията е лечебен метод чрез който се получава дразнене на нервните окончания в кожата и по рефлексорен път се причинява кратко свиване на кръвоносните съдове, последвано от продължителното им разширяване и засилване притока на кръв в кожата. Това води до подобряване на обмяната на веществата в нея.

Има обезболяващ ефект. В резултат на това тонусът на кожата и подлежащите тъкани се повишава, увеличава се еластичността на кожата и стените на кожните съдове, подобрява се дейността на мастните жлези. – 6 лв.

Маска алгинатна /почистване с лосион, маска, крем/ – 15 лв.

Algoskin е нова линия натурални алгинатни маски, разработени и произведени от 100% екологични суровини и голямо количество прецизно подбрани активни съставки за перфектни резултати. Алгинатните маски са разработени на базата на кафявите водорасли Laminaria Hyperborea Algae, събирани от екологично чисти райони в Норвегия, в пълно съответстивие с регулациите за опазване на околната среда.

Произведени под строг качествен контрол, отговарящ на Европейските козметологични разпоредби, тези маски съдържат богат фито коктеил от органични активни съставки, които почистват, ревитализират, тонизират и успокояват кожата, като й придават изключителен блясък. Подходящи за всеки тип кожа, дерматологично тествани, с неутрално pH, без алергени.

Оформяне и почистване  на вежди – 6 лв.

Безиглена мезотерапия лице – 40 лв. , тяло – 55 лв.

Безиглената мезотерапия е новосъздадена иновативна техника, която съчетава електропорация и електроосмоза; по този начин активните вещества проникнат през кожата и се абсорбират дълбоко, постигане на невероятни резултати. Замества традиционните мезотерапия, но без използване на игли. Той е отличен за лечение на целулита във всичките му етапи, локализирана затлъстялост, отпуснатост, стрии и бръчки.

Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието, получава одобрение от Американската Агенция по Храните и Лекарствата (FDA) през 2005 и получава Нобелова Награда за химия през 2007 г. Тя се базира на електропорация и електроосмоза. Стъпките представляват отваряне на протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигуряване безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и последващото им затваряне.

На активната субстанция се осигурява дълбоко проникване в тъканта само за 2 секунди. Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната субстанция.

Електропорацията представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри.

Електроосмозата е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана.

Електроосмозата влияе върху мoлекулите на активната субстанция като ги предвижва през клетъната мембрана, използвайки електрически заряд.

Безиглената  мезотерпия е безопасна и не нанася никакви поражения върху кожата.

Технологията многократно превъзхожда традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм.

Комбинацията от висока ефективност (до 2000 пъти повече в сравнение с традиционната апликация), безболезненост, широк спектър от приложения и дълга продължителност на действие (до 1200 часа) правят тази технология един от най-модерните методи в козметологията днес.

 • Резултатите са видими още след първата процедура.
 • Балансира тонуса на кожата
 • Подобрява кръвообращението
 • Потиска образуването на пигмента меланин в кожата
 • Заздравява кожата
 • Исветлява белези
 • Помага при акне и дерматит
 • Подобрява усвояването на хранителни вещества в кожата, премахва бръчки и неприятни петна
 • Стяга, енергизира кожата , свива порите
 • Oблекчаване на болката, отщипване на нервите, скованост, навяхвания, травми на врата; Намалява възпалението
 • Повишаване на кръвната циркулация и обмяната на веществата, докато релаксирате
 • Лечение на наранявания и натъртвания
 • Овлажнява кожата в дълбочина, детоксикира и свива порите
 • Тонизиращо обновяване подмладяване на кожата, тя се успокоява и релаксира
 • Против зачервяване и чувствителност
 • След слънчево изгаряне
 • Подобряване на подпухнали очи на сутринта* помага при подпухване на лицето
ГАЛЕРИЯ

15141321514121110963271
КОНТАКТИ

Салон G-point – София

Адрес: гр. София, жк. Люлин 10, бл. 153 А
Моб. тел.: 0877 32 17 00
E-mail: pianobarpoison@ abv.bg

За автора