СГ КЛИМА ЕООД

ЗА НАС

ok-logo-sg-klimaСГ КЛИМА ЕООД е инженерингова фирма в областа на
Отоплителните, Вентилационни и Климатични инсталации. През годините нейният управленски екип се доказа като надежден и лоялен партньор на частния сектор във Варна и България. Множеството реализирани проекти от инж. Георги Иванов са гаранция за успех и качество. Фирмата е специализирана в областта на отоплението, климатизацията и вентилацията с предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж, поддръжка и експлоатация на отоплителни, вентилационни, климатични и слънчеви инсталации. Във връзка с изискванията на РЕГЛАМЕНТ (ЕО) № 842/2006 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ
ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 2006г., СГ КЛИМА ЕООД е в процес на лицензиране относно монтаж и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг. флуорирани парникови газове. На вашето внимание предлагаме кратка презентация на дейността на нашата фирма:
Проектиране. За правилния избор отностно необходимите Ви инсталации, ние разполагаме с проектант с пълна проектантска правоспособност, който ще Ви консултира и проектира инсталции отговарящи на Вашите изисквания и на действащата нормативна уредба в
Република България.
Монтаж и изграждане на климатични инсталации. В отговор на нуждите на нашите клиенти , ние предлагаме и изпълняваме голямата гама от климатична техника: от отделни сплит ситеми до централни кламатични инсталации( фреонови т.нар.VRV или VRF или водни т.нар.Чилъри). Преставители сме на фирма Air Trade Centre за област Варна както и на ММС Ink. (DAIKIN).
Монтаж и изграждане на отоплителни инсталации. Фирмата ни разполага с кадри и в областа на отоплителната техника. Можем да изградим за Вас отоплителната инсталация за вашата къща, вашия офис, офис сграда или хотел. Предлагаме да осигурим Вашите нужди от топла вода (БГВ) посредством соларни инсталации.
Монтаж и изграждане на вентилациони инсталации. С цел да реагираме възможно най- бързо при изработката на вентилационните инсталации, Ние работим с едни от най-добрите фирми за производство и доставка на въздуховоди, филтри, вентилационни боксове, климатични и обезмъглителни камери, решетки и др. компоненти за вентилация.
Гаранционна, извън гаранционна поддръжка и сервиз на ОВК инсталации:
Фирмата извършва абонаментна поддръжка на ОВК инсталации на офиси, хотели, частни домове и др. Извършваме също и диагностика и ремонт на ОВК инсталации.

УСЛУГИ

Цялостен инженеринг в областта на отоплението, климатизацията и вентилацията. Соларни инсталации. Проектиране, доставка, монтаж, гаранционна и извънгаранционна поддръжка. Обследване ЕЕ

ГАЛЕРИЯ

ok-logo-sg-klimaScreenHunter_14707 Apr. 13 08.45
КОНТАКТИ

СГ КЛИМА ЕООД – multyclima.com
Адрес: гр. Варна
Моб.тел.: 0886 930 216
Е-mail: sgclima@abv.bg

Текст и изображения: multyclima.com

За автора