Семеен хотел Сима – Хотел Беклемето

ЗА НАС

simaСемеен хотел Сима е напълно обновен, има 2 хотелски етажа и предлага на своите гости 8 двойни стаи с 2 легла, 2 двойни стаи със спалня, 3 апартамента (2+2) и 3 мезонета (2+2). Апартаментите и мезонетите са с камини. Всички са оборудвани с телевизор, телефон, бани с душ-кабина и имат тераси с красив панорамен изглед. Семеен хотел Сима се отоплява с локално парно. През зимния сезон може да се възползвате от 2 алпийски писти с влекове (1,2 км) и детска писта с влек, писта за ски-бягане, ски гардероби, училище с квалифицирани учители. Ресторант и градина с панорамен изглед. Сауна и джакузи. На територията на целия хотел е изградена безжична интернет връзка. Разполага със заседателна зала с 40 места. Работи целогодишно и е подходящ за организиране на обучения и семинари, тийм билдинг, семейни и фирмени празненства, приятелски срещи, индивидуални и групови почивки. Семеен хотел Сима е изходна точка за много туристически маршрути – хижа Дерменка, хижа Добрила, резерват Стенето, резерват Козя стена. Идеалното му разположение дава възможност за лесното придвижване до гр. Троян, Троянски манастир, курортите с минерални извори Чифлик и Шипково (25 км.), национален парк Централен Балкан.

РЕСТОРАНТ

Хотелът предлага на гостите си ресторант-бар с красива панорамна градина с 80 места. Ресторантът предлага традициона българска кухня. Храната се приготвя на място, предлагат се закуска, обяд и вечеря по заявка и а-ла карт. Уютната обстановка го прави подходящ за организиране на тържества и празнични вечери. През летния сезон може да се наслаждавате на барбекю в гората до хотела.

АТРАКЦИИ
  • Хотелът предлага на своите посетители екскурзии до близките Орешак и Троянски манастир, Априлци, курортно селище Чифлик с минерални басейни и множество пешеходни маршрути около местноста Беклемето
  • Поход по най-добре запазената римска каменна настилка , част от военния римски път Виа Траяна.
  • Трасе за моторни четириколки (АТВ).
  • Ски-писти с влек в непосредсвена близост до хотела. Ски гардероб.
  • Биатлонски писти с възможности за обучение по стрелба, летен и зимен биатлон.
  • Фото-сафари за любителите на дивата природа.
  • Велотуризъм със собствени и велосипеди под наем.
  • В близост до хотела се намира конна база Алфа-Даниел която предлага богати възможности за конен туризъм в сърцето на Балкана.
  • За любителите на екстремните преживявания близо до хотела се намира Атракционен въжен парк.
ВИДЕО

ГАЛЕРИЯ

DCIM103GOPRODCIM103GOPRO0607023_0047023_0063023_0105sima
КОНТАКТИ

Семеен хотел Сима – Хотел Беклемето – hotelsima.com/

Адрес: гр. Троян, Беклемето
Тел.: 06969 2223; 2225
Факс: 0670/ 63 377
Моб. тел.: 0889 000 223
Е-mail: sima@ hotelsima.com

Текст и изображения: hotelsima.com/

За автора