“СЕНСУС СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ” ООД

ЗА НАС

SESENФирма “СЕНСУС СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ” ООД е създадена през 1992 г с цел извършване на дейности свързани с охраната както на банкови институции, така и с охраната на учреждения и помещения от всякакъв тип.

Извършваните дейности и основните направления, които са застъпени в пряката дейност на “Сенсус системи за сигурност” ООД са както следва:

 • алармени, пожароизвестителни и пожарогасителни системи, вкл. пожарогасително оборудване;
 • периметрова охрана и системи за телевизионно наблюдение;
 • системи за контрол на достъп на банки и учреждения.
 • металдетектори и детектори за взривни вещества;
 • метални изделия–каси, сейфове, трезори, дебаркадери, решетки и др
 • апарати за унищожаване на документи;
 • банкнотоброячни и монетоброячни машини; тестери и др.
 • Изработка на противокуршумни и противоударни стъклопакети.
 • Изграждане на съоръжения и защити за антитерористичен контрол на входно/изходни точки.
 • осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на посочените изделия и системи.
 • Изготвяне и заверка на проекти
 • Доставка и монтаж на заключващи механизми от всякакъв тип.

Фирма “ СЕНСУС СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ” ООД е изградила охранителни системи в над 2000 обекта – банкови сгради /клонове/ в София и страната; представителни офиси на български и чуждестранни фирми; посолства; сгради на държавни институции; производствени обекти; складови бази увеселителни заведения и др.
Специалистите от техническия екип на фирмата са запознати с последните изделия в областта на системите за сигурност. С цел осигуряване на максимална степен на защита за нашите клиенти, се стремим да работим с техника на най-добрите производители в областта, което е предпоставка за високата надеждност и гаранция на изгражданите от нас системи за сигурност.
Техническите екипи са с богат професионален опит в изграждането и поддръжката на охранителни системи от всякакъв тип на територията на цялата страна. Екипите са оборудвани с автомобили и високо надеждна техника за монтаж.
“Сенсус системи за сигурност” ООД е директен вносител за страната на техниката и оборудването с които развива дейността си, като стремежа на фирмата е да работи с техниката на световно признати производители в областта на алармена техника, заключващи механизми и средства за физическа защита, както следва:
“Southwest Microwave Inc.” /САЩ/ – лидер на американския пазар в производството на микровълнови комуникационни устройства и оптично-сензорни кабелни системи;
“New Surway”, .” /Китай/, “PENTAONE” /Корея/ – с върхови технологии в производството на елементи за системи за телевизионно наблюдение;
“OPTEX” /Япония/ и“Pyronix” /Англия/ – реномирани производители на охранителни системи;
“PHOTAIN” и “MENVIER” /Великобритания/,
“DELTA”- USA водещ световен производител в областта на антитерористичните защити.
“La Gard”и “Evva”- водещи производители и доставчици в света в областта на заключващите механизми.
„Audiotel” – водещи производители и доставчици в света в областта на техника за защита на информацията.

За да осигурим безпроблемното поддържане на сервизираните от нас охранителни системи, разполагаме със специализиран склад с елементи, предназначени за незабавна подмяна на дефектирали елементи и денонощно дежурни екипи.

АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ

Алармените системи, които Сенсус – Системи за сигурност ООД предлага могат да бъдат от 6 до 1064 зони на охрана, съобразени с необходимостта на клиента и спесификацията на охранявания обект. Основният тип датчици, които се използват са магнитно управляеми контакти, обемни и акустични датчици, за по-голяма сигурност при по-рисковите обекти се използват микровълнови датчици, комбинирани (обемен и микровълнов), вибрационни, сеизмични и др.

За охрана на открити площи предлагаме инфрачервени и микровълнови бариери, както и обемни датчици за открит монтаж. За домашни любимци над 10 кг има предвидени специални датчици, които да ги пропускат.За сгради и помещения със специално предназначение се използват и други типове датчици според изискванията и нивото на сигурност. Всички системи, монтирани от фирма СЕНСУС, могат да бъдат свързани с избрана от Вас охранителна фирма.

Предлагаме цялостни решения за жилищни и администратични сгради, производствени обекти, офиси, складови бази, банкови клонове и др.

Освен изграждане на сигнално охранителни системи предлагаме и изготвяне на проект, гаранционна и следгаранционна подръжка.

ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ

С напредването на технологиите в дома и офиса все по-често оставяме електроуредите включени без надзор, което увеличава възможността от възникване на пожари. В обществените сгради вече е задължително изграждането на пожароизвестителни системи, а в някои случаи и пожарогасителни. Все по-често те се използват и в домашни условия. Пожароизвестителните системи биват най-общо два вида – конвенционални и адресируеми.

УСЛУГИ
 • ДОСТАВКА И МОНТАЖ НА СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ
 • ИЗГОТВЯНЕ НА ПРОЕКТИ
 • ГАРАНЦИОННО И СЛЕДГАРАНЦИОННО АБОНАМЕНТНО ОБСЛУЖВАНЕ
КОНТАКТИ

“СЕНСУС СИСТЕМИ ЗА СИГУРНОСТ” ООД – sensus.bg

Адрес: гр. София, ул. Сребърна № 14
Тел.: 02 868 00 15;
Факс: 02 868 74 84;
Е-mail: sensus@ mail.bg

Текст и изображения:sensus.bg

За автора