Стеос – Стоян Парашкевов ЕТ

ЗА НАС

car-paint_05Автобои по каталог, боя хамелеон и материали за автобояджийски и автотенекеджийски сервизи, китове, шкурки, спрей и пълнене на боя в спрей, полиращи и абразивни пасти, 3М продукти, Боди, Мипа, Новол и голяма гама готови цветове.

Ние сме специалисти в автосектора с автобои. Префесионално ще ви консултираме, ще изготвим по каталог вашия цвят, ще ви предложим пасти за освежаване и защита на цвета на вашия автомобил, ще изготвим специални бои за вашите машини (цистерни, камиони, автобуси, селкостопански машини, багери, индустриални машини) и лодки.  Ще намерим най-доброто решение за всеки проблем в авторепаратурата. Тонираме автобои и металици на две машини Мипа (Mipa) и Боди (Body). За вашия  уникален автомобил или мотор имаме автобоя хамелеон, перла, индивидуални решения за всеки вкус. Оцветете лесно спирачните барабани със специалните спрей-бои Auto K, Dupli, Body, Mipa. Затъмнете стоповете на автомобила си или пък ги оцветете с транспаратни специални бои-спрей.  Ако ви е необходима дребна поправка по автомобила можем да предложим боя-коректор или да ви изготвим спрей (пълнене на боя в спрей) по вашия цвят на автомобила. Работим с изключително добри автосервизи, професионално боядисване, освежаване и ремонт на автомобила ви.  Предлагаме голяма гама от готови цветове – металици (бази) по номер на автомобила, акрилни (двукомпонентни) бои, емайллак Селт, Алкидем, Хротекс . Оцветяваме индустриални бои за специални покрития – тежкотоварни машини, сандвич панели, алуминий, поцинковани ламарини, цветни метали, мостове, вагони, стълбове, огради. Предлагаме полиуретанови бои гланц и мат, които могат да се оцветят по Ral каталог или цвят по избор. Подходящи са за яхти, лодки, рибарски кораби. Предлагаме специална боя против пързаляне, подходяща както за морски климат и съоръжения, така и за цистерни и за места, където плъзгането би могло да бъде опасно за човека. Оцветяваме бои на водна основа с богато приложение, безвредни, със сертификат за детски градини, училища. Част от водните бои са предназначени за боядисване на винил, кожа, брезент (платнища на тирове, тавани в автобуси и т.н.). Защитете дъното на вашите лодки със специална противообрастваща (отровна) подводна боя. В нашите два магазина ще можете да откриете всички продукти за подподова защита на автомобила, шегрени и силикони на различни водещи марки в бранша. Предлагаме китове за метал, дърво, алуминий, пластмаса на топ производители Новол, Мипа, Боди, Кар Систем,  Кар Фит,  Алкидем. Основи и грундове за различен тип повърхности, за различен начин на нанасяне – спрей, четка, валяк, основи “мокро в мокро”, wash primer, епокси грундове.

В автокозметиката предлагаме различни видове пасти 3М, Фарекла, ТъртълВакс, Малко, Сонакс, Мотип. Ще ви консултираме за най-правилното решение на вашия проблем. Пастиране и полиране на автомобила и фарове, защита и реновиране на пластмасовите детайли, табла, кожа, гюруци.

Предлагаме полиуретанови бои и лакове за дърво, MDF, импрегнанти за дърво със UV защита, паркетни лакове, безцветни лакове за финиш гланц. Официални представители сме за гр.Бургас на Милеси, Вернилак, Мипа, Рознер. Продуктите са изключително подходящи както за професионална употреба в мебелната индустрия, така и за „ домашния майстор – направи си сам“.

Боя за всеки вкус, всяка повърхност и за всеки джоб!!! Преобразете старото в ново, цветно и с настроение!

ПРОДУКТИ

Автобои, автобои по каталог, автобоя хамелеон, автобоя перла и металик, акрилна боя, алкидна боя, полиуретанова боя, боя за лодки, подводна боя, китове, основи и грундове, шегрен и продукти за подподова защита, разредители, силикони, полир пасти, абразивни пасти, гъби за полиране, дискове за полиране, дискове за рязане, шкурки, спрей оя, спрей за затъмняване на стъкла, за спирачни барабани.

КОНТАКТИ

Стеос – Стоян Парашкевов ЕТ
Адрес: гр. Бургас, кв. Победа, ул. Чаталджа 9
Тел.: 056 96 06 69
E-mail: etsteos@ gmail.com

За автора