Строителство гълъбово – Колев Строй ЕООД

ЗА НАС

562_1_b - CopyКолев Строй ЕООД е строителна фирма в Гълъбово, която ще се заеме със строителството на вашия обект от основата до покрива. Има и собствен цех за дограма.

„Колев Строй“ ЕООД ще Ви предложи своите услуги, свързани със строителството и производството на висококачествена дограма.

Компанията извършва строителство на всякакви жилищни сгради, вили, къщи, както и строителство на промишлени сгради.Можете да разчитате, че фирмата ще се заеме цялостно с поставената задача, като извършва строежите от основи до ключ!

Екипът, който фирма „Колев Строй“ ЕООД е сформирала, е съставен от квалифицирани професионалисти, които ще се заемат отговорно със своята дейност. Материалите, използвани при строителството, са винаги с отлично качество.

Компанията ще Ви предложи и услуги, свързани с производството на дограма. Фирма „Колев Строй“ ЕООД разполага и със собствена линия за стъклопакети. Бихте могли да разчитате на качествени двойни и тройни стъклопакети. Достъпни са и различни видове стъкла, както и разнообразна цветова гама.

Доверете се на специалистите от „Колев Строй“ ЕООД!

ГАЛЕРИЯ

562_1_b562_2_b562_3_b562_4_b
КОНТАКТИ

Строителство гълъбово – Колев Строй ЕООД

Адрес: гр. Гълъбово, ул. Георги Бенковски 13
Моб. тел.: 0884 004 351; 0896 785 165
Е-mail: garant_ek@ abv.bg

За автора