Уърлд Транспорт Оувърсийз – World Transport Overseas

ЗА НАС

2World Transport Overseas / Уърлд Транспорт Оувърсийз/ е една от най-бързо развиващите се спедиторски компании в Източна Европа със свои представителства в България, Сърбия, Словения, Хърватска и Румъния. Компанията предлага индивидуални транспортни решения и глобално покритие, чрез агенти в над 100 държави в света. Политиката на фирмата е изцяло ориентирана към изпълнение на всички изисквания на своите клиенти в областта на транспорта и логистиката, както и предлагане на допълнителни услуги и съдействие, пряко или косвено свързани с тази дейност.

Уърлд Транспорт Оувърсийз-България ЕООД е водеща спедиция в България, основана през 2001 година. Компанията е лидер в морския и въздушен товарен транспорт в страната със собствени офиси в София, Варна, Пловдив и летище София. Уърлд Транспорт Оувърсийз-България ЕООД е носител на Златен Медал и Диплом от Пловдивския Панаир. Това я прави единствената комапния в своя бранш с такова отличие.

МИСИЯ И ВИЗИЯ

МИСИЯ

Уърлд Транспорт Оувърсийз България ЕООД предлага индивидуални решения за транспорт от/до всички точки в света. Компанията е изцяло ориентирана към изпълнение на всички изисквания на своите клиенти и предлагане на допълнителни услуги и съдействие, свързани пряко или косвено с транспорта. Разчитаме на дългосрочните отношения и диверсифицирана мрежа за продажби на предлаганите услуги. Фирмата провежда максимално гъвкава финансова политика с цел предлагане на добавена стойност на предлаганата услуга и максимално улеснение на своите клиенти.

ВИЗИЯ

Предлагане на интелегентни решения за транспорт, опериран от първокласни превозвачи, както и допълнителни услуги в зависимост от нарастващите индивидуални изисквания на клиентите за качество. Непрекъснат стремеж към все по-задълбочено внедряване във всекидневната работа на основните принципи и правила за повишаване на качеството на предлаганата услуга.

ГАЛЕРИЯ

AIR_4AUTO_1CONTAINER_4
КОНТАКТИ

Уърлд Транспорт Оувърсийз – World Transport Overseas – wto.bg

Адрес: гр. София, ул. Борово 52Г, офис 9

Телефони: +359 2 858 19 30, +359 2 859 90 71, +359 2 958 93 19, +359 2 858 61 50, +359 2 958 15 31
Тел./Факс: 02 858 19 40
Е-mail: sales@ wto.bg

Текст и изображения: – wto.bg

За автора