“Хелиос”

ЗА НАС

heliosФирма “Хелиос” АД е с основна дейност внос и дистрибуция на гуми за всякакъв вид техника.Тази дейност включва продажбата на гуми на едро в цялата страна и реекспорт на малка част от общия обем на едровите продажби в страни съседки на Република България . Фирмата е представител на заводи за производство на гуми от Русия , Украйна , Турция и Полша . Предлага на едро гуми с марки “Волтайр”, “Омскшина” ,”Уралшина”, “Ярославкшина”, “Воронежшина”, “Росава”, “Днепрошина”, ”Кама”.

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ е за България на турския производител на гуми с марка “Сеха” , която разполага с огромен асортимент от селскостопански и индустриални размери гуми . Предлага полски вътрешни гуми с марка “Кабат”. Разполага с дистрибуторска мрежа в цялата страна.Доставката е до търговския обект на дитрибутора . Притежава модерна складова база , в която се съхранява голям асортимент гуми за за леки, лекотоварни и товарни автомобили , гуми за селскостопански и строителни машини , гуми за специална и кариерна техника .

- “ Хелиос “ АД разполага с магазин за продажба на дребно както на марките гуми , които внася , така и на всички марки гуми , импортирани от други фирми на нашия пазар . Непосредствената връзка на автомобилните гуми с автомобилните джанти предизвика и професионалното зареждане на над 50 модела джанти на склад . В магазина на фирмата се дистрибутират още автомобилни и индустриални масла с марките ” Приста ойл “,” Texaco “,” Omv “,” Mobil “,” Shell “,” Cyclon “,” Bel ray ” и други . Предлагат се акумолатори ” Monbat “,” Start ” и ” Banner “. Филтри за леки и торавни автомобили . Автоаксесоари , добавки и присадки . В проект е и стартирането на предлагането на авточасти , предимно за товарни автомобили .

В началото на 2009 година фирмата се включва в навлизащата европейска верига сервизи за гуми ” Point S ” , която работи на франчайзингов принцип . Чрез нея започва внос на всички брандове гуми от големите концерни ” Bridgestone Group ” и ” Michelin Group”, както и на собствената марка на веригата – гуми “ Point S “ , които се произвеждат в модерните заводи на “ Continental Group “ . Те се предлагат в магазина на фирмата в град Севлиево . От 2007 година фирмата постави началото на продажбите на лизинг . Лизинговането се извършва чрез “ БНП ПАРИБА “ , “ ЕВРОЛИЙЗ “ И “ ЦКБ “ , като фирмата има договори с всяка една от тези компании .

- Сервиза на фирмата се намира непосредствено до магазина и разполага с модерно оборудване , което ключва машини за демонтаж-монтаж на гуми , машини за баланс на гуми , преси за вулканизация на гуми , машини за изсмукване на масло и гресиране . Всички те са специализирани както за леки и лекотоварни автомобили , така и за тежкотоварни камиони и автобуси . Предимството е ,че сервиза е оборудван с два комплекта машини за тежкотоварни автомобили и три комплекта машини за леки и лекотоварни автомобили , което предполага бързото и качествено обслужване на клиентите , дори и при започването на сезонните смени на гуми . Други услуги , които се извършват в сервиза на фирмата са помпене на гуми с азот , смяна на масла и антифризи , нарязване на протектора на тежкотоварните гуми.

КОНТАКТИ

“Хелиос” – agrogumi.com

Адрес: гр. Севлиево, Зона Изток 1 ПК 109
Тел.: 0675 3 12 52; 0675 3 12 59
Факс : 0675 3 12 77
Моб. тел.: 0888 35 33 33
Е-mail: helios_ivo_at_nat.bg


Вижте по-голяма карта

Текст и изображения: agrogumi.com

За автора