Хотелски комплекс Предел

ЗА НАС

АСДХХотелски комплекс Предел е отворен целогодишно за гости от България и света и им предлага една вълнуваща почивка в подножието на величествените Планини Рила и Пирин. Комплексът е разположен в една от най-известните планински курортни местности в страната – седловината Предела, която разделя Пирин от Рила планина. Още с приближаването на местността, погледът е привлечен от гъстите букови и борови гори, усеща се чистият, свеж въздух и хармонията на природата.

Разположението на Хотелски комплекс “Предел” в едноименната местност го прави подходящ както за спокойна почивка сред тишината на планината, така и за весела ваканция с приятели. Гостите могат да разгледат забележителностите и да опознаят историята на близките градове Банско и Благоевград или да се насладят на българската народна музика като посетят традиционния фолклорен фестивал “Пирин пее”, на който се надпяват фолклорни формации от всички краища на България.

Предел е седловината, която отделя островърхият и горд Пирин и величествената Рила и свързва поречието на река Струма с Разложкото поле и близкото Банско. Тук се провежда традиционният фолклорен фестивал Пирин пее и с дни планината слуша народните песни на българина.

Любителите на планинския туризъм имат възможност да обходят множеството туристически пътеки и маршрути, които тръгват от местността Предела, а с настъпването на зимата – да практикуват любимите си зимни спортове на първокласните ски писти.

Сигурно е, че в Хотелски комплекс Предел никога няма да скучаете! Районът предлага отлични условия за планинско колоездене, конна езда, лов, риболов, пикник и разходки сред природата. Феновете на силните усещания ще вдигнат адреналина си с рафтинг, парапланинг и каякинг.

ЦЕНИ

Цените на стаите за нощувка в хотелски комплекс Предел са, както следва:

  • Единична стая ВВ – 80,00 лв.
  • Двойна стандартна стая ВВ – 90,00 лв.

Цената на стаите включва:

  • Нощувка, закуска, ползване на закрит плувен басейн, сауна, парна баня, фитнес зала, паркинг, транспорт до кабинков лифт (зимен сезон), туристическа такса и ДДС;
  • Безплатно настаняване за деца до 6 ненавършени години;
  • 50% отстъпка за деца на възраст от 6 до 12 години;
  • В хотелски комплекс Предел можете за организирате НВ, FB, фирмени срещи и бизнес мероприятия, като предварително се договорите за цената на телефон: +359 878 434 930.
РЕСТОРАНТ

Ресторант Хотел Предел

Ресторантът на Хотелски комплекс “Предел” разполага с 80 места, което го прави изключително подходящ за организиране на всеки Ваш празничен повод – семейно тържество, годишнина, коктейли, фирмени партита, бизнес срещи и т.н. Персоналът на ресторанта ще Ви посрещне топло и усмихнато и ще Ви покаже, че сте наши скъпи гости. Разбира се, ще Ви нагостим с вкусни ястия от българската национална кухня и специалитети от разложкия край, които можете да комбинирате с пивко вино от нашата отбрана винена листа.

ГАЛЕРИЯ

12345
КОНТАКТИ

Хотелски комплекс Предел – www.hotelpredel.com

Адрес: гр. Разлог
Моб. тел.: 0878 434 930
E-mail: info@hotelpredel.com

Текст и изображения: www.hotelpredel.com

За автора