Школа за шофьорски курсове „Александър Коляндов“ – София

ЗА НАС

autoshkolaШкола за шофьорски курсове „Александър Коляндов“ разполага с нови и комфортни автомобили – Ford Mondeo и джипове Toyota Rav 4. Новите автомобили са предпоставка за комфорта и удоволствието от управлението на автомобила, а преподавателите с дългогодишният си опит като педагози и автомобилни механици са гаранция за успеха и качеството на обучението.

Кабинетът за теоретичната подготовка разполага със съвременна техника и отлична база за подготовка на кандидат водачите. Учебният център се намира на територията на Национално Средно Общообразователно Училище „София“ – в непосредственна близост до Нов Български Университет.

Кормуването може да започва в удобно за курсиста време в следните райони:
ж.к. „Люлин“, ж.к. „Овча купел“, ж.к. „Красна поляна“, ж.к. „Лозенец“, ж.к. „Красно село“, ж.к. „Бъкстон“, ж.к. „Хиподрума“, ж.к. „Лагера“, кв. „Горна баня“, кв. „Иван Вазов“, кв. „Княжево“, както и от други места по-желание на курсиста.

КАТЕГОРИЯ Б

Промоционална цена за шофьорски курс на джип Toyota RAV 4 – 600лв.

Обучението преминава в два основни етапа:

1 етап: Обучението по теория се състои от 40 учебни часа с използване на мултимедия за по-добро онагледяване на темите от Закона за Движение по Пътищата (ЗДП). За улеснение на кандидатите за водачи, фирмата ни предлага: комплект от тестове, ЗДП и CD учебник, които се ползват безплатно. Обучението се провежда както групово, така и индивидуално всеки делничен ден в удобно за курсиста време. След завършване на теоретичното обучение се полага вътрешен изпит по теория, след което курсиста полага изпит пред Изпълнителна Агенция Автомобилна Администрация (ИААА).
2 етап: Обучението по практика включва 31 часa по кормуване с времетраене на кормилен час – 50 мин. Кормуването се провежда в удобно за курсиста време. Инструктурите работят всеки ден от седмицата – от сутрин до вечер, включително събота и неделя. След завършване на практическото обучение се провежда вътрешен изпит по кормуване и следва изпит пред ИААА. Практическият изпит пред ИААА се провежда при успешно положен изпит по теория пред ИAAA и на същия автомобил, на който е проведено обучението.
Допълнителна подготовка на правоспособни шофьори – Ако имате шофьорска книжка, но не се чувствате сигурни зад волана, фирмата провежда и допълнително обучение по индивидуална програма.

ГАЛЕРИЯ

slide-img2slide-img3 (1)slide-img3slide-img4autoshkola
КОНТАКТИ

Школа за шофьорски курсове „Александър Коляндов“ – София – avtokursove.adportal.bg

Адрес: гр. София,  ул.”Монтевидео”21
Моб. тел.:  0878 786 797;
E-mail: kolyandov@ abv.bg


Вижте Школа за шофьорски курсове “Александър Коляндов” на по-голяма карта

Текст и изображения: avtokursove.adportal.bg

За автора