Advance Real Estate – Недвижими имоти София

ЗА НАС

ScreenHunter_15232 Apr. 19 22.12Advance Real Estate е млада и динамична компания специализирана в посредничеството на първокачествени и луксозни имоти в София и страната. Повечето от членовете на нашия екип имат многогодишен опит в сферата на недвижимите имоти, което ни помага да предоставим първокласно ниво на обслужване и добавена стойност за нашите клиенти и техните имоти . Нашия фокус не се спира само върху посредническите услуги, но и върху всички допълнителни услуги които да дадат допълнителна стойност на имотите, което ни прави всеобхватен доставчик на услуги за всеки собственик или купувач на имоти в България.

УСЛУГИ

* Кредитно Посредничество
Ако имате нужда от допълнително финансиране при покупката или ремонта на вашето жилище, ние от Advance Real Estate ще се радваме да ви помогнем при усвояването на ипотечен кредит. Към момента работим с повечето от водещите банки и кредитори на ипотечни кредити в България и можем да ви предложим безплатен и независим съвет относно кредитните условия на пазара, както и да ви водим в процеса по подготовка на документи за кандидатстване за кредит.

* Оценки
В екипа на Advance Real Estate работят сертифицирани оценители на имоти, които могат да предоставят услуги както за индивидуални имоти, така и за портфолио от имоти. Нашите клиенти включват инвестиционни фондове, банки, частни инвеститори и купувачи. Нашите оценителски доклади могат да послужат със следните цели:
• Ипотечни кредити
• Данъчни и финансови доклади
• Покупа или продажба на активи
• Доклади за акционерите на публични дружества

* Управление на имоти
Екипа на Advance Real Estate има богат опит в управлението и поддръжката на жилищни, търговски и бизнес сгради. Ние целим да дадем на нашите клиенти ползи от нашите услуги изразени в намалени експлоатацьонни разходи, увеличени нетни приходи, подобрено техническо състочние на имота, което да доведе до по-виска оценка на имота. Услугите ни са насочени към собственици и инвеститори в сгарди и покриват целия жизнен цикъл от уравлението на един имот, от проектирането до целия му живот на експлоатация.

Консултаци
Подготовка за управление
Техническа поддръжка
Бизнес планиране и управление

* Довършителни дейностти
В Advance Real Estate ще ви помогнем не само да намерите желаното от вас жилище, но и да го превърнете в свой дом. Нашите комплексни услуги са проектирани така, че да са от полза за всеки собственик на жилище, който иска да го реновира или подобри с подкрепата на професионалистти и възможно най-бързо и качествено. Услугите които можем да предложим включват, но не са ограничени до:

Архитектурни проекти
Интериорен дизайн
Извършване на строително монтажани работи
Покупка и инсталация на обзавеждане
Въвеждане в експлоатация

КОНТАКТИ

Advance Real Estate – Недвижими имоти София – advancere.bg
Адрес: гр. София, бул. Скобелев 63
Тел.: 02 481 08 81
E-mail: office@ advancere.bg

Текст и изображения: advancere.bg

За автора