Агенция ЕЛ-ЕМ

ЗА НАС

ScreenHunter_17473 May. 07 14.46Основана през 1990 година, Агенция ЕЛ-ЕМ вече 17 години активно работи на пазара на недвижими имоти. В агенцията работят компетентни специалисти, владеещи английски, гръцки, френски, немски и руски езици, което определя и профила на клиентите.

С посветения на работата си екип, Агенция ЕЛ-ЕМ се е доказала като коректен и търсен партньор, който познава в детайли пазара на недвижими имоти. Агенцията предлага квалифицирана помощ в избора на имот за покупка, инвестиция или наем, маркетинг на пазара на недвижими имоти, юридическо и кредитно консултиране, изготвяне на краткосрочни и дългосрочни прогнози на пазара на недвижими имоти.

От 2007 г. Агенция ЕЛ-ЕМ предлага за продажба ваканционни имоти и земя в Гърция – предимно на Халкидическия полуостров, Кавала и остров Тасос. Има договорни отношения с гръцки предприемачи, български строители в Гърция, работи и с редица местни банки, като оказва съдействие за отпускане на кредит на български граждани в Гърция.

Агенция ЕЛ-ЕМ разполага с богата база данни от жилищни, търговски, ваканционни, промишлени, административни, поземлени и др. имоти.

УСЛУГИ

ОФИС ПРОДАЖБИ
жилищни имоти
ваканционни имоти
офиси, бизнес сгради
заведения, търговски обекти
складови помещения
хотели
парцели

Офис ПРОДАЖБИ предлага също:
консултации и съдействие при покупки с кредит
юридическо консултиране
консултации относно избора на имот за покупка
маркетинг на пазара и прогнози

ОФИС НАЕМИ
апартаменти
къщи
офиси и бизнес сгради
магазини
складови помещения

Офис НАЕМИ предлага също:
управление на имоти
консултации за избор на имот за инвестиция
ОФИС ПРЕВОДИПаралелно с основната си дейност Агенция ЕЛ-ЕМ успешно развива услугата преводи на специализирана научна и техническа литература, превод и легализация на документи, устен превод при нотариални сделки, симултанен превод.

КОНТАКТИ

Агенция ЕЛ-ЕМ – el-em.net
Адрес: гр. София, бул. “Княз Ал. Дондуков” 21А, ет. 1
Тел./Факс: 02 986 80 10; 02 986 80 20
Е-mail: el-em@ el-em.net; sales@ el-em.net; rentals@ el-em.net; translation@ el-em.net

Текст и изображения: el-em.net

За автора