“Ай Ем Ай” ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_2066 May. 13 11.19„Ай Ем Ай” ЕООД е създадена през 2003 г. със седалище и адрес на управление гр. Стара Загора, и предмет на дейност – търговия с автомобили и резервни части за тях, сервизно обслужване на автомобили, включващо гаранционно и извън гаранционно обслужване. Дружеството е регистрирано с основен капитал от 5000 (пет хиляди) лева, внесен изцяло. Едноличен собственик на капитала е Илко Георгиев Илиев който е и управител съгласно учредителния договор и съдебното решение. Дружеството е приемник на ЕТ ”ИМИ-ТОТАЛ” и ЕТ „ИМИ” , които се занимават със същата дейност от началото на 1994 г.

Дружеството има добре развита търговска мрежа от обекти (магазини) на територията на страната, включващи градовете Стара Загора, Габрово, В.Търново и Пловдив за търговия с резервни части. Сервизната дейност на фирмата се извършва в собствена сервизна база, намираща се в гр. Стара Загора.

Фирмата е разработила всички сфери на своя бизнес, което осигурява генерирането на добри парични потоци, необходими за правилното й развитие. Добрият пазарен дял по отношение на търговията с резервни части се дължи на факта, че единствено в магазините на фирмата в цялата страна се предлага голямо разнообразие от авточасти и консумативи за всички видове японски и корейски автомобили.

Както търговската, така и сервизната дейност са базирани и обвързани с договорни отношения с фирми , които са дългогодишни клиенти на „Ай Ем Ай” ЕООД, което от своя страна гарантира по – голяма сигурност и стабилност в бизнес отношенията на дружеството с неговите контрагенти.

„Ай Ем Ай” ЕООД има действащ персонал в размер на 21 човека -управител, мениджърски екип по направления и дейности, счетоводител и деловодство, отговорници на обекти, продавач-консултанти, шофьори, сервизни работници.

От 2003 год. дружеството е част от голямото семейство на HONDA като гаранционен и извънгаранционен сервиз, а от 2010 год. е и официален дилър на марката за региона. Чрез HONDA, „Ай Ем Ай” ЕООД достига до мечтите на всички свои клиенти, защото HONDA е „силата на мечтите“.

През 2010 год. „Ай Ем Ай” ЕООД инвестира в изграждането на търговско сервизен комплекс на HONDA в Стара Загора с разгъната застроена площ от 910 м2. Комплекса се построи върху парцел от 2500 м2 също собственост на дружеството. Като дилър на HONDA за гр.Стара Загора сервизната част е на площ от 350 м2 и е оборудвана по всички съвременни европейски и японски стандарти. Инвестицията възлиза на близо 2 млн.лева, част от които са осигурени чрез банков кредит.

Дружеството е в процес на сертифициране по ISO 9001.

ФИРМЕНА ПОЛИТИКА
Ръководството на „Ай Ем Ай”ЕООД е убедено, че успехът на дружество зависи от способността ни да удовлетворим изискванията и очакванията на нашите клиенти. Вече 15 години усилията ни са насочени към ефективно управление на процесите, оказващи влияние върху качеството на предоставяните от нас услуги.
Непоколебимото ни желание да завоюваме доверието на все по-широк кръг от клиенти се гради на една ясна политика и планирана стратегия, чиято цел е постоянното качество на представяните услуги, като абсолютен приоритет за дружеството. Обучението и квалификацията на нашия персонала са една от важните предпоставки за висок професионализъм, респективно за качество на извършваните дейности. Стремежът на фирмата е да включва в своите проекти високо квалифицирани специалисти, чиито знания и практически опит да бъдат в услуга на нашите клиенти.
Ръководството на дружеството е ангажирано с осигуряването на всички необходими ресурси за изпълнение на поставените цели и реализиране на фирмената политика.

В дейността си ръководството на компанията се стреми да:

Поддържа отличен имидж пред крайните си клиенти, спазвайки най-високите стандарти и практики за качество;

Развива продуктовата гама, следвайки предпочитанията на клиентите и пазарните тенденции, и своевременно да отговаря на променящото се търсене, законодателни и етични изисквания;

Поддържа безопасна и здравословна работна среда за своите служители, подобрявайки развитието на уменията и опита им, което допринася за водещите пазарни позиции на компанията;
Надяваме се и на Вас да бъдем полезни и да работим заедно в бъдеще.

АВТОСЕРВИЗ
Сервизът на „Ай Ем Ай” ЕООД е специализиран в експресното извършване на ремонти на леки и лекотоварни автомобили. Автосервизът извършва автомонтьорски услуги от опитни специалисти, специализирани във всички видове ремонт. Извършваните от нас услуги са техническо обслужване и ремонти по:

Ходовата част
Основни и текущи ремонти на двигател и скоростна кутия.
Кормилно управление
Съединители и трансмисия
Спирачна система
Прецизен реглаж на преден и заден мост
Монтаж, демонтаж и баланс на гуми
Смяна филтри, масла, ремъци
Технически консултации
Автомобилни застраховки
Други

Процесът на работа се обслужва и управлява от специално създаден за това софтуер, който позволява висока оперативност и отчетност. Нашите редовни клиенти ползват редица отстъпки и бонуси в зависимост от извършените автосервизни услуги. Възможностите на сервиза не се ограничават до леки и текущи ремонти – техническата база и наличието на подготвени специалисти и много документация позволяват извършването на всякакви комплексни ремонти. Сервизът разчита на високо квалифицирани професионалисти, които са превърнали своята работа по автомобилите в начин на живот. „Ай Ем Ай” инвестира постоянно в подготовката и обучението на специалистите си и осигурява тяхната висока мотивация и лична ангажираност към проблемите на клиентите.

АВТОЧАСТИ

Японски и Корейски авточасти от „АЙ ЕМ АЙ” ЕООД
Фирмата е оторизиран представител на:

  • NIPPARTS
  • JB GERMAN OIL
  • OSRAM
  • NGK свещи
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_2057 May. 13 11.10ScreenHunter_2058 May. 13 11.10ScreenHunter_2059 May. 13 11.10ScreenHunter_2060 May. 13 11.10ScreenHunter_2061 May. 13 11.10ScreenHunter_2062 May. 13 11.10
КОНТАКТИ

“Ай Ем Ай” ЕООД – imi-bg.com
Адрес: гр. Стара Загора
Тел.: 042 603 317; 042 603 507; 042 681 322; 042 270 020
Факс: 042 601 267

Адрес: гр. Велико Търново
Тел.: 062 600 228
Факс: 062 637 342

Адрес: гр. Габрово
Тел.: 066 805 087

Адрес: гр. Пловдив
Тел.: 032 664 850

Текст и изображения: “Ай Ем Ай” ЕООД – imi-bg.com

За автора