АЙ ПИ ЗЕТ ЕООД

ЗА НАС

ScreenHunter_39259 Apr. 19 08.38Фирма АЙ ПИ ЗЕТ – ООД е със седалище град Смолян и е с основна дейност Строителни услуги. АЙ ПИ ЗЕТ – ООД извършва:
– Изграждане и експлоатиране на МВЕЦ;
– Строителство на хидроенергийни съоръжения;
– Строителство на пътища, тунели и язовирни стени
– Производство на бетон, бетонови изделия и инертни материали.
– Фирмата притежава собствен бетоновъзел;
– Земеизкопни услуги със собствени машини;
– Всякакъв вид транспорт;
– Дървообратване и фасониране на дървен материал;
– Всякакъв вид общо строителство;

УСЛУГИ

- Изграждане и експлоатиране на МВЕЦ.
Фирамата предлага цялостно проучване, проектиране, консултиране и изграждане на малки и средни водно електрически централи, ние разполагаме с високо квалифицирани специалисти в областта на водно-енергийното строителство на водни централи, проучване, проектиране и комплексно изграждане на МВЕЦ и др. Постигнатите ни успехи се дължат балодарие на опита ни, високото качество на работа, отлична безопасност и собствена техника.
– Производство на бетон и бетонови изделия.
Фирамата раполага със собствен бетонов възел и е специализирана в производството и доставката на бетонови смеси. Оборудването предоставя възможност за прецизен компютъризиран контрол на бетоновите продукти, което е гаранция за произведеното количество и качество.”АЙ-ПИ-ЗЕT” предлага на своите клиенти още различни видове бетон по клас и якост, транспортни услуги с бетоновоз или миксер и бетонпомпа като и всякъкви видове бетонови изделия и инертни матеряли.
– Строителство.
Строителна компания “АЙ-ПИ-ЗЕT”, извършва всякакъв вид стоежи, вклюяващи проучване, проектиране, изкопни и земекопни дейности, груб строеж, общо строителство, довършителен работи, ВИК и ел. инсталации. Фирмата също е и специализирана в строежите на пътища, тунели и язовирни стени. Всички предлагани дейности се извършват със собствени машини и превозни средства, което допринася за нашите клиенти най-добри цени и качество за извършената работа.
– Строително-транспортни превозни средста.
Строителна компания “АЙ-ПИ-ЗЕT”, притежава всякакъв вид строително-транспортни, земекопни и бетоно-превозни средтва, като багери, фадроми, бетоновози, миксери, помпи за изливане на бетон, асфалто-полагащи машини и техника, товарни камиони с различен тонаж на превозване, къртачи, лекотоварни автомобили, автобуси и високо проходими машини за трудни терени. Всички машини се отдават под наем и притежават квалифицирани оператори за работа с тях.
– Дървообработване и фасониране.
Нашата фирма се занимава също и с производство и продажба на сух иглолистен и широколистен дървен материал. В модерната ни материална и складова база разполагаме с необходимите професионални дърводобивни и дървообработващи машини. Дървото е естествен строителен материал за екологично строителство и ремонтни работи. За тези цели фирмата предлага фасониран и обработен дървен материал като дъски, греди, талпи, летви, ламперия, дюшеме, первази, лайсни и всичко по желание на клиента.

КОНТАКТИ

АЙ ПИ ЗЕТ ЕООД
Адрес: гр. Смолян, ул. “Миньорска №3
Тел./Факс: 0301 62 203
Моб.тел.: 0887 520 454; 0878 434 488
E-mail:ai_pi_zet@ abv.bg

За автора