“АЯ” ООД – Линии за производство на пелети

ЗА НАС

ScreenHunter_885 Sep. 16 00.54„АЯ ООД” е основана през 1992 година. Първоначално фирмата започва своята дейност с производство на възли и детайли по техническа документация и високи изисквания на немска фирма. През този период колектива придоби голям опит в работата по техническо описание и постигане на високо качество на процесите.
Основната дейност на фирмата в машиностроителната сфера е проектиране и производство на зърносушилни. За няколко години фирмата използва своите ресурси за да разшири производствения асортимент и да създаде нови продуктови линии, в съответствие с развиващото се търсене на националните и външни пазари. Фирмата започва да предлага на своите клиенти машини за селското стопанство, а именно машини за грубо почистване на зърнени култури, компактори, зърнотоварачи, както и машини за сушене на насипни материали, плодове и слама. Следвайки тенденциите в своята сфера фирмата разработва своя сушилна техника, необходима в производството на пелети и брикети. Стараейки се да следи и спазва световните тенденции в използването на възобновяеми източници фирмата създава свой топлогенерато, използващ слама, дървени стърготини, чипс ид др. Със своето качество и точност присъщи на производствената програма “АЯ” ООД е доказала, че е способна да отговори на променливото търсене и нововъведенията на световните пазари.

ПРОДУКТИ
  • Зърносушилни

Сушилните произвеждани от “АЯ” ООД са предназначени за сушене на насипни селскостопански продукти с минимален размер на частицата 2 мм, като царевица пшеница, слънчоглед, бобови култури и др. Процесът сушене при нашите машини протича в много бавно движещ се слой, което позволява да бъдат сведени до минимум движещите се части, а оттам и да се намали значително нараняването на сушащия се продукт.

  • Линия за производство на пелети

Най-новата продуктова линия в гамата на фирмата. Производство на цялостни линии за пелети от слама и дървени стърготини,чипс. Клиентите имат избор между производителност 200-300 кг/час, 350-500 кг/час и 800-1000 кг/час. По този начин даваме възможност за установяване както на по-малки,така и на по-големи производства.

  • Сушилни за слама, стърготини, трици и плодове

Едно от последните попълнения в продуктовата гама на фирмата са сушилните за слама, стърготини, трици и плодове. Следвайки тенденциите в сселското стопанство фирмата разработи този продукт за да отговори на нарастващото търсене на подобен тип машини. Безопасна за третиртания материал и автоматичният контрол на процесите правят машината правилния избор на всеки, имащ нужда от подобен тип оборудване.

  • Зърнопочистващи машини

Зърнопочистващите машини са предназначени за грубо почистване на селскостопанска продукция от примеси. Машините са проектирани да отговарят на изискванията на клиентите и се предлагат в различни варианти съобразно желаната производителност.
Зърнопочистващите машини серия ЗПМ са предназначени за грубо почистване на култури като царевица, ечемик, пшеница и др. Те са комплектовани с три вида сменяеми сита за да обезпечат прецизна работа със всяка от тези култури.
Регулируемият по наклон барабан, както и способността за плавно и точно променяне на оборотите на въртене, осигуряват възможност за настройка на производител ността и степента на почистване.
Предлаганите модели ЗПМ-20, ЗПМ-30, ЗПМ-40 и ЗПМ-60 имат максимална производителност съответно 20, 30, 40 и 60 тона за час.

  • Зърнотоварачи

Транспортиране на селскостопанска продукция при различни условия. Дълбочината на продуктовата линия дава гъвкавост и позволява на клиентите да изберат точният продукт за техните цели.
Зърнотоварачите са предназначени за транспортиране на ечемик,пшеница и царевица на височина от 2.5 до 5 м. Производителността може да бъде от 15 до 98 тона за час.

  • Компактори

Обработката на почвата винаги е била неизбежен процес в селското стопанство. Компакторите на “АЯ” ООД съкръщават процесите, необходими за правилната и качествена обработка и съчетават в един продукт качество и надежност при изпълнение на задачите.
Култиваторите за предсеитбена обработка съчетават в себе си няколко вида работни органи, с което се постига висококачествена предсеитбена подготовка на почвата с минимален брой обработки, а именно по-добра структура на почвата; подравняване на полето; отрязване на плевели.

В работно състояние главната рама с предния и задните два валяка точно копира терена. Желаната дълбочина на култивиране се настройва с плавно преместване на допълнителната рама с работни органи спрямо главната, чрез регулиращи винтове. Качеството на направената обработка задоволява специфичните изисквания на всяко разстение за влага, въздух и топлина.

ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_879 Sep. 16 00.49ScreenHunter_880 Sep. 16 00.49ScreenHunter_881 Sep. 16 00.49
КОНТАКТИ

“АЯ” ООД – Линии за производство на пелети – aya-mash.com
Адрес: гр. Добрич, ул. Гоце Делчев 2 ет.3
Тел./Факс:058 604 372
Моб.тел.: 0887 269 299
Е-mail : aya_dobrich@ abv.bg

Текст и изображения: aya-mash.com

За автора