“Еъркон системс” ООД

ЗА НАС
ScreenHunter_6352 Jul. 20 18.25Еъркон системс ООД предлага доставка, монтаж и сервиз на качествена климатична техника. Предлаганите от нас климатици MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, DAIKIN, TOSHIBA, FUJITSU GENERAL и LG са доказали възможността си да отопляват при ниски външни температури, имат дълъг експлоатационен живот и осигуряват висок комфорт по време на експлоатация, а климатиците на MIDEA и HAIER са безапелационен лидер по отношение съотношението цена-качество. Освен широкия диапазон на работа, качествената климатична техника се характеризира с висока енергийна ефективност (висок COP), респективно ниски разходи за отопление и охлаждане.

По отношение на системите за отопление също работим с производители доказали високото качество и надеждност на предлаганите от тях продукти – FERROLI, CORDIVARI, HENCO, CALEFFI, BIASI и др.

Електрическите конвектори на френския производител Noirot и на норвежкия производител ADAX са бързо, лесно и елегантно решение за отопление като гаранционния срок от 7 (седем) години сам говори за качеството на уредите. От своя страна инфрачервените панели INFRAHEAT могат към отоплението на вашия дом да добавят една изключителна изтънченост, която никой друг отоплителен уред не може да предложи.

При системите за обезвлажняване, предлаганите от нас гами включват, както битови, така и индустриални приложения. За битови приложения продуктите на TWE предлагат отлично качество на изключително приемливи цени. Когато говорим за индустриални приложения или за обезвлажнявне на басейни, където изискванията към отнеманите количества влага са големи, а същевременно работната среда е много тежка, като в някои случаи и дизайна е от голямо значение, тогава се доверяваме на финландските влагоуловители DANVEX. Ние сме официален вносител на марката, което ви гарантира добри цени, бърза доставка и качествена поддръжка.

Фирмата работи с официалните вносители на предлаганата от нас техника и осигурява пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз с оригинални резервни части.

Ако имате нужда от консултация, дори за марки, които не виждате на нашия сайт, не се притеснявайте да се свържете с нас! Ще получите откровен отговор, ако въпроса е от нашата компетенция!

С уважение екипът на Еъркон Системс ООД

УСЛУГИ
 • Доставка
 • Монтаж
 • Лизинг
 • Сервиз
 • Консултации
 • Проектиране
ТЕХНИКА
 • Климатици за бита
 • Климатици за офиса
 • Климатици за охлаждане
 • Отопление
 • Централни системи
ГАЛЕРИЯ

ScreenHunter_6350 Jul. 20 18.05ScreenHunter_6349 Jul. 20 18.04ScreenHunter_6350 Jul. 20 18.04ScreenHunter_6350 Jul. 20 18.05
КОНТАКТИ

“Еъркон системс” ООД – aircon-systems.com
Адрес: гр. София, жк Красно село, ул. Хубча 24, Партер
Тел.: 02 444 42 16
Моб.тел.: 0882 436 662; 0889 360 767
E-mail: office@ aircon-systems.com
РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник – Петък: 9:00 – 18:00
Събота и Неделя: Почивен ден

Текст и изображения: aircon-systems.com

За автора