“Акварор – Бояджиев и синове” ООД

ЗА НАС

akvaroro“Акварор – Бояджиев и синове” ООД е регистрирано на 01.10.1992 год. с предмет на дейност: вътрешна и външна търговска дейност, лизинг и инженеринг, представителство и агентство на чуждестранни фирми, инсталации от POLO-POLYMUTAN водомерни системи и др.

От 1992 г. Акварор ООД е генерален представител за България на фирма Poloplast GmbH, от 1995 г. на фирма Sensus Metering Systems GmbH.
Основната търговска и инженерингова дейност на Акварор ООД обхваща:
Проучване, проектиране, доставка и монтаж на POLO-POLYMUTAN-водопроводни, канализационни, отоплителни и поливни системи за нуждите на бита и индустрията, медицината и многообразната строителна дейност; поради това, че POLO-POLYMUTAN-системите са екологични, от чист полипропилен, те се използват за отоплителни инсталации, транспортиране на питейна вода, храни, химикали, лекарства и др. в течно и прахообразно състояние.

Проучване, проектиране, доставка и сервиз на водомери, топломери и водомерни системи за дистанционно отчитане Sensus. Нашата номенклатура покрива размерите на водомери от половин цол до две хиляди милиметра – крилчати, волтманови и магнитно-индуктивни. Сега Акварор ООД продължава традиционното от 1936 г. присъствие на българския пазар на водомерите Sensus като извършва доставка и директна продажба.

В периода от 1992 годинa досега Акварор ООД и партниращите фирми са изпълнили, и сега изпълняват POLO-POLYMUTAN-инсталации и тръбопроводи от полипропилен и полиетилен на новостроящи и реконструиращи се жилищни, административни и производствени сгради като: Президентство и Министерски съвет на Република България, сграда на Военно-медицинска академия-София, сграда на СОТ, Печатница на БНБ, Правителствена болница Лозенец, поликлиника III-та АГ-София, “Фармахим”-гр. Сандански, хемодиализни центрове в София, Шумен, Сливен, хотел “Сандански”, хотели “Женева” и “Одаджийски” в гр. София, хотел “Амбасадор” в к.к. Златни пясъци, Бизнес център България 2000, ж.к. „Перлите” кв. Младост, ж.к. „Водолей” I и II част кв. „Драгалевци”, офис сграда Бизнес парк кв. „Младост”, Резиденция СиСиндустрис кв. „Бояна”, складова и търговска база ТОП ГРУП; доставка на ВиК оборудване за хотел “Берлин” в к.к. Златни пясъци, хотел “Орбита” в гр. Варна, Централни хали – София, S-център София, водоснабдителни системи в населени места и извън тях.

Основен потребител на водомерите Sensus са ВиК дружествата, търговските вериги „Била” и „Практикер”, строителни компании, „Загорка”, „Каменица” и др.

Над двадесет „ВиК” дружества измерват водните си количества с водомери „Sensus”, а десет използват водомерна система „Sensus base” за дистанционно отчитане на продадена вода в жилищни и офис сгради.

Всички фирми-доставчици на Акварор ООД притежават сертификат ISO 9001 или ISO 9002. В България тръбите и водомерите са разрешени за влагане в строителството със съответните сертификати и разрешителни от компетентните органи.

Акварор” ООД София, 2010 г.

УСЛУГИ

ВиК

  • Водопроводни системи POLO-POLYMUTAN
  • произведено в Германия
  • POLO-POLYMUTAN
  • е една многостранна система отполипропилен за приложение във всички области -при нови строежи и реконструкции, за студена и топла вода, за отопление, в жилища и индустриални сгради.

Всички размери от 16 до 125 mm

При POLO-POLYMUTAN

няма:
-никаква корозия
-никакви отложения
С POLO-POLYMUTANВие получавате:
-сигурност и икономичност
-бърз и лесен монтаж
комфорт при ползването (безшумност инезначителназагуба на топлина)

Системи за дистанционноотчитане на водомери и топломери.

Проверка, пломбиране и сервиз на водомери

С традиции на българския пазар от 1926 год.
-Водомери и водомерни системи от DN 40 до DN 1200 мм, температура до 150С.
-Малки водомери 1/2″ до 2” за студена и топла вода
-Вградени и водомери с дистанционно отчитане

Вече 20г. Акварор ООД предлага на своите клиенти:-доставка и монтаж на ВиК инсталации-ремонт на съществуващи вертикални щрангове за топла и студена вода в сгради-подмяна на съществуващи водопроводни инсталации в апартаменти-оптимизация и реконструкция на отоплителни инсталацииКлиенти , които се довериха на Акварор ООД , получиха:-качество и коректност-водопроводни инсталации със срок на експлоатация над 100год.-екологично чист продукт

Само от Акварор! Гаранционна карта за 10-годишен период, гарантирана техническа изправност на монтираната инсталация!

vik5 (1)

КОНТАКТИ

“Акварор – Бояджиев и синове” ООД – akwaror.com

Адрес: гр. София, ул. “Доспат” 64 (ъгъла с бул. “Витоша”), ет. 3;
Тел./факс: 02 951 50 75; 02 851 85 68
Е-mail: info@ akwaror.com; d.boiadjiew@ akwaror.com; v.boiadjiew@ akwaror.com

Текст и изображения: akwaror.com

За автора