“Алпласт” ООД – Производство на PVC и алуминиева дограма

ЗА НАС
logo-alplast
Фирма Алпласт ООД е създъдена през 2006 г. Започва с производство на PVC и алуминиева дограма.

При нас работят от самото начало специалисти с дългогодишен опит ,висококвалифицирани, мотивнирани за непрекъснато развитие на фирмата ни в предлаганите от нас услуги. Политиката на ръководството на Алпласт ООД е насочена към предлагане на непрекъснато осъвършенствани услуги в областта на проектиране, производство,доставка ,монтаж и сервиз на системи за естествено покривно и фасадно осветление , естествена вентилация, димоотвеждане при пожар,системи за димозащита и пожарозащита,строително-монтажни дейности ,производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма.

През годините имаме утвърдени постоянни клиенти ,което се дължи на сплотения колектив,професионалното и коректно отношение към клиента,без значение на мащабите на поръчката.

За реализиране на нашите цели ,фирмата ни е разработила,внедрила и поддържа система за управление на качеството , съответстнваща на изискванията на стандарта ISO 9001:2008.

В резултат от неуморната работа на екипа от проектанти и инжинери в различни области,успяхме да разработим и сертифицираме собствен продукт по стандарт en 12101-2 – вентилатор за отвеждане на дим и топлина „А Л П Л А С Т С -1″, който вече е на пазара.

Не на последно място сърдечно благодарим на безбройните наши клиенти и партьори,които ни се довериха през годините ,за многото референции,които ни ангажират и в бъдеще да следваме възходящя посока.

ГАЛЕРИЯ

View (1)View (2)View (3)View (4)View
КОНТАКТИ
“Алпласт” ООД – alplast-ood.com
Адрес: гр. Монтана, ул. Индустриална 8 /в двора на ТПК Септември/
Тел.: 096 314 604
Моб. тел.: 0887 399 477, 0878 599 477, 0898 709 066
E-mail: alplast.ls@ abv.bg

Текст и изображения: alplast-ood.com

За автора